Projektsalg

Få spe­ci­a­li­st­rå­d­giv­ning ved projekter og seriesalg

Har du et projekt inden for seriesalg og vo­lu­me­n­ud­lej­ning i nybyggerier og ombyggede ejendomme, så har vi ekspertisen, der kan tilføre projektet de helt rigtige kompetencer.

Vi har erfaring med alle typer af projekter, og som noget helt specielt i branchen arbejder vi med både bolig og erhverv.

  Har du brug for rådgivning om hele processen?

  Går du med tanker om, at din ejendom eller grund ikke udnyttes optimalt? Som uvildig sam­ar­bejds­part­ner rådgiver vi om ud­vik­lings­mu­lig­he­der­ne og hjælper dig efterfølgende igennem hele processen under vores service "Totalprojekt".

  Vi kan samle hele pakken for dig, eller vi kan sammensætte fleksible delpunkter. 

  Kontakt din lokale mægler for mere information

  Sådan kan vi hjælpe dig

  Få en grundig analyse - og sparring i processen

  Hos EDC Erhverv får du en uvildig analyse af dit projekt og en anbefaling, inden du tager den afgørende beslutning. Vi tør også anbefale et nej til at realisere projektet, hvis vi ikke mener, at det bliver rentabelt.

  Vi sikrer projektet en dialog med alle relevante interessenter og råd fra kompetente specialister. Det giver overblik og tryghed i hele processen.

  Med os på sidelinjen får du:

  • en analyse af markedsbehov og potentielle købere
  • sparring om disponering og indretning af byggeriet
  • økonomiske analyser - inklusive driftsbudget og vær­di­an­sæt­tel­se
  • en begrundet anbefaling til valg af salgs- og ud­lej­nings­stra­te­gi
  • en erfaren spar­rings­part­ner inden for byg­ge­rå­d­giv­ning – der kan samarbejde med din egen organisations specialister og andre rådgivere

  Res­sour­cestær­ke mæglere på opgaven

  Projekter hos os får stærke mæg­lerre­s­sour­cer fra både pro­jek­taf­de­lin­gen og de lokale afdelinger – og du har én fast key account manager. Vores mæglere følger altid hurtigt op på interesserede købere og lejere, så underskriften kommer i hus.

  Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dit projekt