Hjælp til salg

Diskretsalg

Vælger du at sætte din bolig til salg som et diskretsalg, annonceres din bolig ikke i aviserne eller på internettet. I stedet arbejder vi aktivt og målrettet med vores omfattende netværk af potentielle købere for at finde en køber til din bolig.

Bestil et Salgstjek

Sælg din bolig uden annoncering

Et diskret salg af en bolig uden annoncering er en opgave, der stiller langt større krav til din ejendomsmægler, fordi vi her arbejder uden den traditionelle markedsføring. I stedet trækker mægleren på sin erfaring og sit store lokalkendskab og finder en køber blandt de godt 100.000 profiler i vores landsdækkende køberkartotek eller blandt interesserede købere, der henvender sig i en af vores mere end 230 butikker landet over.

Som Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de har vi derfor de bedste forudsætninger for at hjælpe dig til et salg uden brug af traditionel markedsføring – helt diskret.

Dine fordele ved at vælge diskretsalg:

  • EDC er landets største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med det største mulige netværk af potentielle købere.
  • Du får præcis de samme fordele som ved et traditionelt salg - blot uden markedsføring.
  • Din bolig målrettes og præsenteres kun for seriøse og interesserede købere.

Kontakt din lokale mægler

Er du i tvivl om, hvilken salgsmodel der passer bedst til din situation? Kontakt din lokale mægler og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dit boligsalg.

Find din nærmeste mægler

Se vores andre salgsmodeller