Hjælp til salg

Totalsalg

Med totalsalg får du den fulde pakke, hvor mægleren står for hele handlen af din bolig. Du kan enten vælge totalsalg med ’Solgt eller gratis’ i flere butikker - eller totalsalg med ’markedsføring efter regning’.

Bestil et Salgstjek

Dine fordele ved at vælge totalsalg:

  • Vi klarer hele boligsalget – du skal ikke selv stå for fremvisninger eller andet.
  • Vi sørger for en vurdering af istand­s­æt­tel­ser/forbedringer inden et salg, der kan øge dit kontante overskud.
  • Vi står - med dig som be­slut­nings­ta­ger - for for­hand­lin­ger­ne med køber om pris, overtagelse, vilkår mv.
  • Vi udarbejder den komplette købsaftale mellem sælger og køber.

Totalsalg med to forskellige muligheder

Med ’Solgt eller gratis’

De fleste af vores butikker tilbyder muligheden for at vælge 'Solgt eller gratis'. Her betaler du ikke for mæglerens arbejde (salær) eller omkostninger til markedsføring, hvis boligen ikke bliver solgt inden for den aftalte tid. Sælges boligen inden for den aftalte tid, betaler du den aftalte annoncepakke og salær til mægleren.

Udgifter til lovpligtige attester og anden dokumentation er ikke omfattet af ’Solgt eller gratis’. Og til­stands­rap­port og energimærke betaler du selv direkte til den byg­ge­sag­kyn­di­ge, som udfører opgaverne.

Med ’markedsføring efter regning’

Her betaler du for annoncer og anden markedsføring, uanset om boligen bliver solgt eller ej. Hvis din ejendom sælges inden for de første 6 måneder, vil denne løsning oftest være billigere end ’Solgt eller gratis’.

Kontakt din lokale mægler

Er du i tvivl om, hvilken salgsmodel der passer bedst til netop din situation? Kontakt din lokale mægler og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dit boligsalg.

Find din nærmeste mægler

Se vores andre salgsmodeller