Landejendom fra EDC

Skallevej 6

5602 Avernakø

1.595.000 kr.

6/4 rum, 169 m²

Avernakø - Et godt sted at leve!

Bud ønskes !

Det kan måske virke som en fjern tanke at flytte postadressen permanent til Avernakø, men tøv endelig ikke. Her er så meget mere end betagende natur og fred og ro at komme efter. Faktisk er det svært ikke at overgive sig til stedets charme og de lokale kræfters ukuelige optisme og inspirerende handlekraft, og vi kan love Jer en formidabel natur med rige muligheder for gåture langs stranden, gamle traditioner som stadig bliver holdt i hævd, et fantastisk sammenhold og ø-venskab, og uanede af muligheder for at gøre drømme til virkelighed.
Og landejendommen her på Skallevejen 6, er et strålende bud på at huse alle slags drømme.

Ejendommen byder på 169 m2 beboelse, fordelt med en boligenhed i stueplan på 83 m2 samt en ”lejlighed” på 86 m2 på 1. sal. Stueplan og 1. sal vil fint kunne fungere som en samlet enhed, men muligheden for udlejning/B&B af 1. sal er bestemt også en mulighed.
Af tilstødende bygninger som ligger i forbindelse med beboelsen, finder I den oprindelige og tiloversbleven land­brugs­byg­ning på 139 m2. Praktisk til depot, garage eller værksted.

Den medfølgende jord andrager hele 2,2 hektar jord og tæller blandet andet nogle gode drifts­byg­nin­ger. I har sikkert allerede en masse tanker om, hvad al den plads kan benyttes til, og vi kan kun sige gør det! Kast Jer ud i det, og mærk følelsen af det frie liv midt i det fynske øhav, og I vil blive så rigeligt belønnet i form af gode minder og na­tu­ro­p­le­vel­ser.
Herovre er det de små ting der tæller, som eksempelvis en aftentur Skallevejen rundt, mens solen går ned over Lyø. Vi tør godt at love Jer, at aftenturen hurtigt vil blive en fast del af den daglig rutine.

En tanke kunne måske være, om det overhovedet er muligt at blive en fast del af sådan et øbo-liv. Og ja, det kan I tro det er. Det er de venligste øboere som hilser alle nytilkomne varmt velkommen, og de vil gøre deres yderste for at I hurtigt kan komme til at føle Jer godt tilrette.

Avernakø har de seneste år oplevet en rivende udvikling. Der er kommet flere familier med børn til øen. Der er bygget multibane til både små og store, og her er et rigt foreningsliv der dækker bredt. Indkøbene kan gøres hos købmanden der holder til midt på øen, og som forøvrigt yder en fremragende service. Dagen igennem går Ø-Færgen i fast rutefart og er tilpasset således at man sagtens kan arbejde på fastlandet.
Fåborg kommune har sørget for ledsa­ger­ord­ning til de mindste, som sørger for, at børnene bliver fulgt trygt og godt til og fra skole og institution, med både færge og bus.

Såvel ejen­doms­mæg­le­ren som de lokale står gerne til rådighed med de gode fortællinger om livet her på vores skønne Avernakø. Men I kan også besøge øens facebookside ”Avernakø – Et godt sted at leve” og her lade Jer inspirere.

EDC Svendborg ser frem til at høre fra Jer hvis I har spørgsmål, mens vores fastboende ”ejendomsmægler” på Avernakø med garanti vil tage sig god af Jer når I aflægger øen et visit.

Fakta om Faaborg-Midtfyn (52.291 indbyggere)

Kommuneskat
26,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.582 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.728 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.182 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
57207015
Boligareal
169 m²
Vægtet areal
165 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
2,21 ha
Byggeår
1899
Ombygget
2008
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.691 kr.
Pris/m²
9.667 kr.
Pris
1.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-36,00 %
Liggetid
309 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
80.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.164 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.250 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Nøhr

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

nohr@edc.dk30 50 45 72EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22