Ejerlejlighed fra EDC

Stålegade 2C

3700 Rønne

1.150.000 kr.

3/2 rum, 87 m²

Velholdt ejerlejlighed med gårdhave - tæt på Lille Torv

Denne 3V lejlighed er beliggende på 1. sal med trappeadgang fra gænge/gårdhaven, og fremtræder velholdt og lige til at flytte ind i.
Ejendommen er en ligeledes velholdt ejendom med både erhverv og bolig, på hjørnet af Stålegade og Lille Torv. Ydervægge er pudset og malet, delvis med bindingsværk - samt rødt tegltag.
Lige rundt om hjørnet findes Rønnes centrale byliv med spisesteder, markedsboder på torvet, ind­købs­mu­lig­he­der, gågade m.v. Desuden er der skole, børnehave og offentlig transport indenfor gåafstand.
Til ejendommen hører en gårdhave samt halvtag til cykler, tørreplads m.v.
Lejligheden indeholder: Indgang med trappe fra gårdhaven. Entré/gang med indbyggede skabe og luft/luft varmepumpe. Hyggelig opholdsstue. Stort værelse med skabe. Badeværelse med brus, håndvask, toilet og vaskemaskine. Pænt køkken med diverse hvidevarer og spiseplads. Soveværelse med skabe. Lille pulterrum.
Herudover: Hyggelig gårdhave med græsplæne og gænge/adgang fra gaden. Halvtag/tørreplads - med plads til cykel m.m.
En god ejerlejlighed til enlig eller yngre par - også velegnet som forældrekøb.

Din bolig er ikke bare et hus - men dit hjem

Boligen giver tryghed og skal i lang tid være rammen omkring dig selv om din familie. Derfor bruger jeg mit lokalkendskab som indfødt bornholmer til på bedste måde at hjælpe dig fra hjem til hjem - både når du køber og når du sælger.

Steffen Damgaard

Ejendomsmægler & Valuar MDE

steffen.damgaard@edc.dk20 29 68 0056 95 56 83EDC BornholmerBo