Ejerlejlighed fra EDC

Doktorvænget 47, ST. TV

7500 Holstebro

750.000 kr.

2/1 rum, 52 m²

Med lejer og god forrentning

Velkommen til Doktorvænget 47, st.tv.

Specielt flot og totalrenoveret ejerlejlighed på 52 m² med sans for detaljer og kvalitet.
Der er tilhørende kælderrum og adgang til cykelkælder samt vaskeplads til biler.

Ejer­lej­lig­he­den er lys og indbydende og meget funktionelt indrettet. Ejer­lej­lig­he­den er renoveret i 2020 med nyt køkken, badeværelse, gulve og troldtekt lofter, skydeskabe samt ny el.

Ejer­lej­lig­he­den er beliggende i et godt miljø med en god ejerforening med styr på ved­li­ge­hol­del­se af området både sommer og vinter. I tilknytning til ejerforeningen er en meget behjælpelig vicevært, stort vaskehus med alle va­ske­fa­ci­li­te­ter og altid rengjort. I det fælles område er 2 hyggelige grillpladser, legepladser samt bord og bænke flere stede. Herudover er der flere grønne områder til fri afbenyttelse.
Beliggende tæt på bymidten, indkøb i form af bl.a. Netto og med alt indenfor cykelafstand. Tæt på ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner med f.eks. VIA lige overfor.

Indretning: Lys entré i åben forbindelse til et moderne Tvis køkken i sort/hvidt inventar med køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Soveværelse med skydeskabe. Flot badeværelse med bruserum og moderne inventar. Dejlig alrum/stue med god plads til både spisebord og hyggekrog.

Bynært - velfungerende ejerforening - tæt på indkøb samt skoleområderne. Alt er i cykelafstand.

Det får din bolig solgt!

Med baggrund i bankverden og mange år i mæglerbranchen samt et stort drive og engagement sætter jeg en ære i, at du/I får et trygt salgsforløb.

Aase Tolbøll Sig

Ejendomsmægler

aase@edc.dk28 77 68 8928 77 68 89EDC Holstebro