Ejerlejlighed fra EDC

Stationsmestervej 31, st. tv

9200 Aalborg SV

1.095.000 kr.

3/2 rum, 86 m²
Åbent hus med tilmelding 30. apr. 10:00 - 17:00

Velbeliggende lejlighed med egen have

Denne charmerende lejlighed på Sta­tions­mester­vej 31, st. tv. byder på en unik beliggenhed, der skiller sig ud fra mængden. Lejligheden ligger for enden af par­ke­rings­plad­sen, væk fra vejen, og har den fordel af en egen lille have samt adgang til et stort grønt fællesareal.
Boligen har en hyggelig og funktionel indretning, der giver masser af muligheder for at skabe dit eget personlige præg. Her er nogle af de mest be­mær­kel­ses­vær­di­ge træk ved lejligheden:
· Spisekøkken: Et pænt og lyst spisekøkken, der er det perfekte sted til at nyde måltider, i den lille spisekrog. Køkkenet giver mulighed for kreativ madlavning og hyggelige øjeblikke omkring spisebordet.
· Værelse: Lejligheden har et komfortabelt værelse, der kan bruges som soveværelse, gæsteværelse eller kontor alt efter behov.
· Badeværelse: Badeværelset er udstyret med en praktisk bruseniche og en vaskemaskine, hvilket gør det nemt at klare daglige opgaver.
· Stor spise-/opholdsstue: Den rummelige stue er hjertet af boligen og har direkte adgang til vestvendt terrasse og haven. Her er der mulighed for at skabe hyggelige opholdsområder og udnytte haven til udendørs aktiviteter.
· Mulighed for opdeling af stuen: Oprindeligt har stuen været opdelt, men det er nemt at opsætte en væg igen, hvis du ønsker at skabe separate rum eller zoner i stuen.
· Depotrum: Boligen inkluderer et praktisk depotrum fra for­de­lings­gan­gen, der giver ekstra op­be­va­rings­plads til dine ejendele.
· Trægulve: Under tæpperne i boligen findes trægulve, der kan være en attraktiv funktion at bevare eller renovere efter dine præferencer. Dog er der pladegulv under hvor væggen i stuen har været rejst.
· Ejerforening: Denne ejerforening er kendt for at være veldrevet og sund. Det er dog værd at bemærke, at der er igangværende planer om at tage fælleslån til renovering og udskiftning af indvendige rør, hvilket kan bidrage til at opretholde boligens kvalitet på lang sigt.
· Beliggenhed: Lejligheden er ideelt beliggende tæt på ind­købs­mu­lig­he­der, gode bus­for­bin­del­ser og nærbane. Du har også adgang til det pulserende City Syd-område med et bredt udvalg af butikker og faciliteter. Endelig er der kort afstand til det smukke naturområde omkring Øster Ådalen, hvor du kan nyde skønne gåture og rekreation.
Denne lejlighed på Sta­tions­mester­vej 31, st. tv. byder på en unik kombination af bekvemmelighed, komfort og natur i nærheden. Det er en bolig, der kan tilpasses efter dine ønsker, og som har potentiale til at blive et skønt hjem.

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.313 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.072 kr./md.
Antal folkeskoler
49
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
92302762
Boligareal
86 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.351 kr.
Pris/m²
12.733 kr.
Pris
1.095.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-8,00 %
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
215 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
55.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.709 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.243 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Overlad ikke salget til hvem som helst.

Vi gør vores bedste og gør os umage hver dag, for det at handle bolig er for de fleste en stor beslutning, som man ikke tør overlade til hvem om helst.

Henrik Bach Pedersen

Indehaver & ejendomsmægler, valuar MDE

hbp@edc.dk61 55 89 03EDC Danebo, Svenstrup

EDC Danebo, Svenstrup

Hobrovej 752, 9230 Svenstrup J

923@edc.dk98 38 09 00