Fritidsgrund fra EDC

Gravemaen 100, Grund nr. 27, Østerballe

5450 Otterup

650.000 kr.

Velkommen til Hasmark Sommerby!

Velkommen til Hasmark Sommerby- Dit Drøm­me­fe­ri­e­sted ved Hasmark Strand Drømmer du om at eje dit eget sommerhus ved en af Danmarks mest betagende strande? Så er Hasmark Sommerby stedet, hvor din drøm bliver til virkelighed. Her, kun en kort køretur fra Otterup og Odense, venter et paradis af naturskønhed og fe­ri­e­op­le­vel­ser lige uden for døren.
Nyd Livet ved Hasmark Strand Hasmark Strand er kendt for sin uendelige sandstrand, krystalklare vand og bølgeskvulp, der inviterer til både afslapning og sjove aktiviteter. Fra Hasmark Sommerby er du kun få skridt væk fra dette naturskønne vidunder, hvor du kan nyde solopgange og solnedgange, strand­van­drin­ger og skønne badeture med familien.
Tæt på Alt, Alligevel Langt Fra Stress Hasmark Sommerby er perfekt placeret. Du har let adgang til Otterup og Odense med deres shop­ping­mu­lig­he­der, restauranter og kulturelle oplevelser. Men når du træder ind i sommerbyen, forsvinder støj og travlhed, og du træder ind i en oase af ro og afslapning.
Nærhed til Enebærodde Naturelskere vil elske den nemme adgang til Enebærodde naturområde, et fredet område med vandrestier, fritgående kvæg, skovområder og en rig variation af dyreliv. Tag på eventyr, observer fuglelivet eller bare find indre fred i dette naturlige paradis.
Dit Nye Sommerhus - Din Drøm, Vores Virkelighed Hasmark Sommerby byder på et udvalg af attraktive fri­tids­hus­grun­de, der giver dig mulighed for at skabe dit eget tilflugtssted. Vores grunde er store nok til at rumme din drømmehytte, og vi bestemmer ikke hvem der skal bygge.
Faciliteter for Hele Familien Hasmark Sommerby er tæt på faciliteter, der imødekommer behovene for både børn og voksne. Legepladser, sport­s­fa­ci­li­te­ter og picnicområder giver mulighed for sjove dage i solen og fællesskab med naboer.
Sådan Sikrer Du Dit Sted ved Hasmark Strand Hasmark Sommerby er et eftertragtet område, så tøv ikke med at kontakte os i dag for at sikre din plads ved denne skønhed. Som­mer­hus­drøm­men venter på dig her, ved Hasmark Strand.
Kontakt os nu for mere information og lad os hjælpe dig med at realisere din drøm om et nyt sommerhus ved Hasmark Sommerby. Velkommen til paradiset!

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54503487
Grundareal
1.400 m²
Ejerudgifter pr. md.
962 kr.
Liggetid
37 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
650.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
35.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.298 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.309 kr.
Læs mere om boliglån

Hjerterum og hjemmelige kroge

Bag hver dør gemmer sig ikke kun et hus, men et fristed for samhørighed, glæde og uendelige muligheder.

Martin Møller

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

mam@edc.dkEDC Otterup

EDC Otterup

Søndergade 19, 5450 Otterup

545@edc.dk64 82 12 00