Fritidshus fra EDC

Sneppevænget 25, Saksfjed Ø

4970 Rødby

695.000 kr.

3/2 rum, 42 m²

Autentisk sommerhus

I Østersøbadet, med den fantastiske badestrand, ligger der et skønt fritidshus på Sneppevænget.
Herudover byder området også på et rigt dyreliv samt store og dejlige grønne områder med masser af plads til både solbadning og stangtennis.

Er du på udkig efter et sted, hvor tiden flyver afsted, tankerne om den stressede hverdag forsvinder og naturens dyr bliver dine naboer, så har du chancen her.

Ejendommen er godt udnyttet med dejlig stue med brændeovn i åben forbindelse til køkkenet, hvor pandekagerne kan vendes mens børnene kigger for­vent­nings­fuldt på. Badeværelse med brus samt 2 gode værelser.
Ydermere skøn og solrig terrasse, stor og nem have med hyggekroge samt den mest hyggelige udestue, hvor morgenkaffen kan nydes mens solen står op.

Uanset om du drømmer om at sidde foran brændeovnen og spille brætspil på en råkold vinterdag eller sidde på terrassen med et glas koldt hvidvin mens grillkullene bliver klar og solen går ned, er dette fritidshus lige noget for dig.
Lyder det godt? – Så kontakt EDC i Rødby allerede i dag.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jesper Andersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jes@edc.dk21 17 86 6258 58 70 85EDC Poul Erik Bech