Fritidshus fra EDC

Strandkrogen 15, Hasmark Strand

5450 Otterup

2.795.000 kr.

5/3 rum, 107 m²

Nordfynske “Sommerdrømme” ved Hasmark Strand

- Nybygget sommerhus på 107 m2
- Eksklusive kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler
- Enestående komfortniveau
- Fantastiske omgivelser ved Hasmark Strand
- Sommerhuset er nymalet

Med mindre man trækker i arbejdstøjet, kan man sjældent følge med i tilblivelsen af sit eget sommerhus. Men hvis I følger med i Sommerdrømme på TV2, er det lige præcis dén mulighed, der byder sig. For mens deltagerne knokler med at indfange den helt rigtige stemning, kan I nu blive de heldige, der kan udleve en vaskeægte sommerdrøm ved Hasmark Strand.

Det kommer bestemt ikke bag på os, at redaktionen på TV2 har valgt at stille skarpt på den nordfynske strandby. Hasmark repræsenterer nemlig det fineste og bedste, det danske sommerland kan tilbyde. Det Blå Flag vajer over kysten, hvor det sydlige Kattegat byder på børnevenlige badestrande og vandkvalitet i særklasse.

Også de mere eventyrlystne feriegæster har store fornøjelser i vente, og dagene kan krydres med udflugter til Enebærodde, der strækker sig helt til Gabet ved indsejlingen til Odense Fjord. Stævner I ud med havkajakken, på paddleboardet eller i den lille strandjolle, oplever I de naturskønne omgivelser fra søsiden, mens kul­tur­land­ska­ber­ne og de små landsbyer mod Flyvesandet lover dejlige oplevelser på landjorden.

Husene er flotte, moderne fritidshuse fra Skanlux, som er fyldt med lækre løsninger og kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler. Med klassisk træbeklædning er udtrykket både stilsikkert og rustikt, mens la­ve­ner­gi­vin­du­er fra Velfac og ovenlys fra Velux leder sollyset helt ind i huset. Komfort er nøgleordet for de mere tekniske detaljer, som tæller ven­ti­la­tions­sy­stem fra Duka samt app-styret Smart Home-system. Der er endda ladestander til elbil, og da luft-til-vand-varmepumpen fra Vølund sikrer effektiv opvarmning i skul­der­sæ­so­ner­ne, bliver Morsø-brændeovnen et skønt, hyggeligt tilskud til stemningen.

De 107 m2 udfolder sig med tre værelser, opholdsstue og et stort køkken-alrum med hårde hvidevarer fra Siemens og kva­li­tet­sin­ven­tar fra Svane Køkkenet. Samme inventar findes på det flotte badeværelse, som desuden byder på væghængt toilet samt bruseniche med Unidrain. Hele tre foldedøre fra Lacuna leder ud i haven, hvor lækre ter­ras­se­mil­jø­er tager imod jer. I får udebruser fra Frostline og terrassevarmer fra Solamagic, mens udendørslamper fra Antidark er behjælpelige efter mørkets frembrud.

En sommerdrøm i levende live. Kontakt os for en fremvisning.

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54503230
Boligareal
107 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.289 m²
Antal etager
1
Byggeår
2022
Ejerudgifter pr. md.
2.157 kr.
Pris/m²
26.122 kr.
Pris
2.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-15,00 %
Liggetid
377 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
140.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.330 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.453 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Casper Schjoldager

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE.

cas@edc.dkEDC Otterup

EDC Otterup

Søndergade 19, 5450 Otterup

545@edc.dk64 82 12 00