Fritidshus fra EDC

Varbjergvej 48, Varbjerg

5464 Brenderup Fyn

1.695.000 kr.

7 rum, 225 m²
Ny Pris

Atmosfærefyldt ejendom med havudsigt

Kun 300 meter fra attrativ badestranden finder I dette charmerende fritidshus.

En ejendom med bindingsværk, havudsigt og oplevelseshave til jer, der leder efter et særligt sted med mange muligheder. Det er en tidligere trelænget gård fra 1880, som er blevet ombygget og tilbygget ad flere omgange. Her er blandt andet bygget første sal med stue og en hyggelig hems, som kan bruges til børnenes egen hemmelige hule. De store rum på første sal kan bringes i spil til alverdens fantasifulde formål. Måske er I kunstnere, der vil male med havudsigten som en evig og eventyrlig in­spira­tions­kil­de. I kan holde fester og møder, dyrke yoga eller indrette stor dagligstue. Etagen har også værelse, kontor og udestue, samt atelier.

Stueetagen byder på tre soveværelser, et stort badeværelse med spa og sauna, et mindre badeværelse, bryggers, entré, stue og et nyere køkken. Der er en hyggelig atmosfære og personlighed overalt. Det er nærmest, som om, der hviler en særlig aura over huset. Her­lig­heds­vær­di­en er høj, med gode muligheder for at skabe et hjem, I selv kan sætte jeres personlige præg på. Udenfor kan I gå på opdagelse i en hyggelig have med flere afdelinger. Det meste kan passe sig selv. I får massevis af bærbuske med blandt andet aronia. Her er mulighed for at sidde i læ flere steder og have hyggelige bålaftener i haven med familie og venner

Havet kan I nyde synet af fra førstesalen. Det ligger i ba­de­kå­be­af­stand, så I altid som det nemmeste i verden kan snuppe en dukkert. Her er også lystbådehavn, hvor I kan have en båd liggende, og kun tre kilometer til supermarkeder og bager.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mikael Højris Pedersen

Indehaver Ejendomsmægler og valuar MDE.

mh.549@edc.dk23 29 80 0564 47 32 52EDC Højris Aps