Fritidshus fra EDC

Havmose 18, Kettingskov

6440 Augustenborg

1.995.000 kr.

5/4 rum, 119 m²

Moderne fritidsbolig fra 2010 med flot havudsigt og naturskøn beliggenhed

God lejeindtægt, ferieidyl eller blot et fristed midt i skøn natur?
Her er fritidsboligen som kan det hele – og lidt til….

I naturskønne Nørre Kettingskov ligger dette højtliggende og arkitekttegnet fritidshus som er udnyttet helt til kip, og med panoramaudsigt over Lillebælt. Fritidsboligen er fra 2010 og på hele 118 m2. Med sin moderne indretning af boligarealet og den flotte udsigt er der basis for en dejlig ferie med familien. Der er gulvvarme i hele huset og solpaneler på taget til opvarmning af brugsvand. De store panorama vinduer giver direkte udsigt over vandet og et dejligt lys indfald i huset.

Boligen indeholder bl.a.:
Entré/gangareal, 4 store soveværelser, 2 flotte badeværelse, hvor af det ene har stor sauna, samt spabad. Fri­tids­bo­li­gens ”hjerte” er det store ni­veau­forskud­te køkken/alrum med masser af spiseplads og god plads til sofagrupper mv. Fra stue/alrum er der udgang til stort og solrigt terrasseafsnit.

Fritidsboligen er beliggende på én af de bedste grunde i som­mer­hu­s­om­rå­det Nørre Kettingskov, på et 986 m2 stort grundstykke.

Tæt ved som­mer­hu­s­om­rå­det er der fine ind­købs­mu­lig­he­der i Fynshav hos den lokale Dagli’Brugs
15 min’s kørsel fra fritidsboligen finder man Sønderborg - den største by på Als. Byen byder på et hyggeligt byliv, hvor man kan besøge byens skønne havne – og cafemiljø og evt. senere sætte kurs mod byens Gågade, Rådhustorvet med alle de gode restauranter og beværtninger, samt shopping-centret Borgen.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Louise Beyer

Partner, ejendomsmægler, MDE

embe@edc.dk24 82 21 1858 58 76 27EDC Poul Erik Bech