Fritidshus fra EDC

Fiskervej 35E, Mommark

6470 Sydals

1.198.000 kr.

3/2 rum, 47 m²

Overskueligt sommerhus med fantastisk havudsigt

Huset ligger i udkanten af Mommark i som­mer­hu­s­om­rå­det Solskrænten Øst, som ligger i meget smukke omgivelser tæt på kysten ud til Lillebælt. Området byder på en række fine faciliteter i nogle rigtig dejlige omgivelser. Her kan bl.a. nævnes legeplads Øst og Vest, fodboldbane, bålsted, og badebro. Fra huset er der ikke mere end 150 m. ned til den fine strand med badebro. Derudover er der et stort fællesområde tæt ved huset.

Huset ligger helt trukket op bagved med den skønneste panoramaudsigt over vandet fra både stue og køkken. Huset er opført i år 2000 og de 47 veludnyttede kvm. indeholder: Entre, køkken i åben forbindelse med hyggelig stue med udgang ud til terrassen med skøn udsigt, badeværelse og 2 værelser. Der er gulvvarme i hele huset og sælger har sat varmepumpe op.

Her kan man godt tillade sig at bruge udtrykket småt men godt. Her kan ferien nydes fuldt ud i skønne omgivelser.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 74 12 01 01 for en fremvisning.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Louise Beyer

Partner, ejendomsmægler, MDE

embe@edc.dk24 82 21 1858 58 76 27EDC Poul Erik Bech