Fritidshus fra EDC

Gl Hovej 1A

6857 Blåvand

3.498.000 kr.

6/5 rum, 122 m²
Lejeindt. + kr. 140.000,-

FANTASTISK UDSIGT MOD STORE ÅBNE AREAL

TÆT VED BYEN MED FLOT UDSIGT OVER ÅBNE AREALER!

Lækkert toprenoveret fritidshus med alt hvad hjertet kan begære af de bedste kvalitets- og hånd­værks­mæs­si­ge detaljer.

Huset, der inden for de senere år har gennemgået en omfattende og gennemgribende totalombygning, er bygget i træ med tagpap på taget. Beliggende i gåafstand til Blåvand by på en stor 1653 m2 naturgrund - fra grunden er der fantastisk udsigt over eng og fredede arealer.

Huset er smagsfuldt indrettet og indeholder alt det der gør ferien behagelig og komfortabel.

Samlet boligareal på i alt 122 m2 + fritliggende redskabsrum.

Et fantastisk sommerhus som kun sjældent udbydes til salg.

Ud­lej­nings­af­ta­le med Admiral Strand
Stor lejeindtægt - forhør nærmere...

Indeholder bl.a.:
Entre med garderobeplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse med dobbeltseng og faste skabe. Værelse med 2 enkeltsenge og fast skab. Badeværelse med brus, flisegulv og gulvvarme. Værelse med dobbeltseng og faste skabe. Køkken i hårde hvidevarer i åben forbindelse til stuen. Opholdsstue med brændeovn samt udgang til overdækket terrasse. Repos/hyggehjørne med bl.a. TV og spillekonsol. Soveværelse med dobbeltseng og faste skabe. Stort badeværelse med bl.a. spabad, flisegulv, gulvvarme og bruseniche. Endvidere integreret redskabsrum, store lukkede terrasser på ialt 160 m2 med klinker rundt om huset samt ekstra fritliggende redskabsrum.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Claus Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

ckh@edc.dk21 60 00 8175 27 88 22EDC Blåvand