Fritidshus fra EDC

Ved Heksebjerg 3

6857 Blåvand

6.348.000 kr.

4/3 rum, 181 m²

TOPKVALITET FRA A-Z!

Tæt på heden med marker og store flotte naturarealer som nærmeste nabo ligger dette topmoderne fritidshus.

Gennemtænkt arkitekttegnet sommerhus med mange spændende detaljer og rummer stort set alt i moderne udseende, bekvemmelighed og luksuriøs charme.

Indendørs er huset indrettet med et åbent og rummeligt køkken-alrum med udgang til det store overdækkede terrasseområde til de mange skønne sommeraftener. Grunden udgør hele 2.806 m2, er udlagt til den skønneste naturgrund og med et udemiljø som kan være svært at beskive med ord, men i sandhed bør opleves ved selvsyn!

Sommerhuset og gæsteannekset har i alt plads til 8 personer, fordelt over 3 værelser i sommerhuset samt 1 værelse i gæsteannekset. Alt i alt 3 dejlige badeværelse, hvoraf ét er med elegant spabad.

Udover det store overdækkede loungeområde med loungesæt finder du desuden jacuzziområde med liggestole, udekøkken mv.

Det flotte gæsteanneks med egen entre, badeværelse og sauna skaber rammerne for den komplette som­mer­hus­stem­ning - integreret udhus med god plads til opbevaring af cykler, havemøbler mv.

Energivenligt sommerhus med luft til vand varmepume - dvs vandbåren gulvvarme og flotte epoxygulve i hele sommerhuset.

Huset har stort ud­lej­nings­po­ten­ti­a­le, og der er indgået ud­lej­nings­af­ta­le med Fe­rie­kom­pag­ni­et Blåvand - forhør nærmere.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Claus Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE

ckh@edc.dk21 60 00 8175 27 88 22EDC Blåvand