Fritidshus fra EDC

Lodbergsvej 97, Søndervig

6950 Ringkøbing

6.395.000 kr.

4/3 rum, 120 m²

En sjælden perle af et fritidshus

Har du altid drømt om en sjælden perle af et fritidshus, med en fuldstændig unik arkitektur, spændende planløsning og en fantastisk beliggenhed? Så kunne dette sommerhus godt være noget for dig!

Dette hus er tegnet af Årstidernes Arkitekter er skånsomt indbygget i den hjelme beplantede klitskrænt i dalen mod stranden midt i Søndervig. Huset er spækket med flotte detaljer, gode hånd­værks­mæs­si­ge løsninger, fuld udnyttelse af samtlige kvadratmeter og et udstyrsniveau ud over det sædvanlige, herunder kan nævnes Genvex, IHC styring og fjernbetjent gulv­var­mestyr­ring (gulvvarme i samtlige rum) samt luft til luft varmepumpe.
Her er ikke gået på kompromis, hverken med detaljer, møblering, indbo, kvalitet eller materialer. Der kan bl.a. nævnes cedertræ, egetræsgulve, trappetrin gulve, toning af ruder, træ/alu-vinduer og -døre og IPE træ terrasse. Derfor er der også minimum af vedligehold, og man kan komme i sommerhuset for at holde ferie. Huset taler helt for sig selv, derfor er en fremvisning i denne arkitektoniske og frem­tids­sik­re­de perle, en stor oplevelse og et must. Der er højt til loftet med en fantastisk lysindfald fra husets "tårn" og vinduer, så rum­for­nem­mel­sen føles helt unik.

Huset er indrettet i forskudte plan med 120 bo­lig­kva­drat­me­ter, 72 kvadratmeter kælder og 56 kvadratmeter terrasse ved huset, så planløsningen er spændende, med udnyttelse af samtlige kvadratmeter.

Der findes her en stilfuld indretning med mange gode løsninger og detaljer. Huset er indrettet på følgende måde og kælder indeholder:
Indgang til vindfang med adgang til rummelig entré. To gode disponible rum, hvor der i begge er skabsvæg og udgang til det fri. Bryggers med skabsplads, håndvask, vaskemaskine, tørretumbler og teknikskab. Flot badeværelse med bruseniche. Boligen indeholder: Tre lyse og flotte værelser, hvoraf to er med skabsvæg. Endnu et flot badeværelse med bruseniche. Et helt fantastisk hjerterum, hvor stue og køkken går i et og samme plan. Køkkenet er speciallavet af en snedker og med Corian-bordplade. Der er indbygget pejseindsats, hvilket giver den sidste glød til som­mer­hus­stem­nin­gen. Fra stuen er der 3 udgange til den store, skønne og nærmest svævende afskærmet terrasse med udsigt til klitterne. Der er bruser i det fri på husets terrasse mod nordvest. Vil man nyde udsigten yderligere kan man gå op på den bagved liggende terrasse på toppen af klitten og se landskabet og fjorden. Her kan man også nyde en tur i saunaen med panoramavindue og dyppe sig i koldtvand­skar­ret mens solen går ned bag klitterne.

Huset er ikke tilmeldt udlejning.

Huset befinder sig på en rolig vej, blot 3 minutters gang fra stranden, Vesterhavet og bølgernes brus og lige i hjertet af Søndervig by, hvor man finder indkøb, shopping, restauranter, Lalandia samt 18 hullers helårs golfbane.

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.009 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
69702889
Boligareal
120 m²
Vægtet areal
149 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.203 m²
Antal etager
1
Byggeår
2009
Ejerudgifter pr. md.
4.336 kr.
Pris/m²
42.919 kr.
Pris
6.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
208 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
320.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
39.514 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
31.002 kr.
Læs mere om boliglån

Faglighed og omhyggelig

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Lars Kvist

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & valuar, HD(R)

lars@edc.dkEDC Søndervig

EDC Søndervig

Lodbergsvej 2, Søndervig, 6950 Ringkøbing

697@edc.dk97 33 86 11