Fritidshus fra EDC

Nordsøvej 198, Søndervig

6950 Ringkøbing

3.195.000 kr.

5/4 rum, 78 m²

Centralt beliggende sommerhus med udsigt til Ringkøbing Fjord og sommerlandet

Går du med drømmen om et hyggeligt og veludnyttet sommerhus på 52kvm. med tilhørende anneks på 26kvm. og udesauna på 3kvm., som er gennemgående renoveret i 2020 hvor man bl.a. har lagt nyt tag og i den forbindelse efterisoleret taget, installeret nyt køkken og bad, lagt nye gulve samt malet huset både inde og ude. Derudover har annekset fået nye ter­ras­se­bræd­der, installeret vand og fået etableret et skønt badeværelse samt malet inde og ude. Sommerhuset befinder sig på en lukket stikvej blot 10 minutters gang fra Søndervig centrum og oser af den helt rigtige som­mer­hus­stem­ning, som med garanti vil give dig og din familie de bedste rammer for dine ferieminder.

Sommerhusets 52kvm. er velindrettet med følgende planløsning: Direkte indgang til det smukke køkken/alrum, som er i forbindelse med den hyggelige stue. Her kan man samles hele familien omkring madlavningen mens der kan spilles spil, kobles af og hygges til lyden af brændeovnen som knitrer. Sommerhuset har to gode og lyse værelser mod nord. Det ene værelse er med to enkelt senge, det andet er med dobbeltseng. Der er et stilfuldt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Hele sommerhuset er med loft til kip, som giver en rigtig god rumfornemmelse.

Fra køkken/alrummet er der direkte udgang den skønne overdækkede terrasse, hvor man kan nyde mange gode stunder med gril hygge, en god bog og afslapning. Derudover er der en udgang fra stuen, til sommerhusets anneks og udesauna. Annekset er udnyttet med følgende planløsning: To hyggelige og lyse værelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng. Det andet værelse er med køjeseng. Derudover er der et badeværelse med bruseniche. Fra begge værelser kan man gå direkte ud på den skønne terrasse, som snor sig om annekset. Der er et fantastisk kig ind over hele Søndervig fra anneksets terrasse mod nord-øst, og her kan man lige fange dagens sidste sol og se solen gå ned bag klitterne ved stranden.

Ønsker man at få varmen efter man har været en tur ved det skønne Vesterhav langs de hvide sandstrande, som blot er 700m væk fra sommerhuset, kan det ske ved udesaunaen, som er placeret øverst på grunden. Her man kan nyde den smukke udsigt over Ringkøbing fjord og sommerlandet. Derudover er der rig mulighed for at få slappet af fra sommerhusets mange hygge-og lækroge.

Sommerhuset er tilmeldt udlejning.

Fra sommerhuset er der blot 10 minutters gang ind til Søndervig by, hvor man finder et rigt handelsmiljø, indkøb, restauranter og aktiviteter for familien, med blandt Lalandia og helårs­gol­f­ba­nen med 18 huller. Derudover er mange gode cykelstier til skønne naturområder og andre byer omkring Søndervig.

Fakta om Ringkøbing-Skjern (56.218 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
16,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.094 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.880 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.009 kr./md.
Antal folkeskoler
19
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
69703154
Boligareal
78 m²
Vægtet areal
62 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.109 m²
Antal etager
1
Byggeår
1983
Ejerudgifter pr. md.
2.977 kr.
Pris/m²
51.532 kr.
Pris
3.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
100 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
160.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.794 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.529 kr.
Læs mere om boliglån

Faglighed og omhyggelig

Vi samler på tilfredse kunder! Alt får mere værdi når man gør sig umage - Vi gør vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du handler bolig.

Lars Kvist

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & valuar, HD(R)

lars@edc.dkEDC Søndervig

EDC Søndervig

Lodbergsvej 2, Søndervig, 6950 Ringkøbing

697@edc.dk97 33 86 11