Fritidshus fra EDC

Løkkevej 24, Husnr. 29, Trans Ferieby

7620 Lemvig

795.000 kr.

4/3 rum, 59 m²

Fritidshus fra 2005 i Trans Ferieby med havudsigt

Med byggeår i 2005 er dette fritidshus i Trans Ferieby markant yngre end de øvrige 39 huse, som bebyggelsen består af. Så det er med at gribe denne unikke mulighed for at få et moderne hus i et attraktivt område, hvor afslapning står øverst på dagsordenen. Fra nummer 29 får I endda kig over havet, hvilket blot gør stedet endnu mere tillokkende.

Feriebyen ligger ganske tæt på havet lige syd for Bovbjerg Fyr, og hvor vestkystens fremmedartede og evigt fascinerende landskaber folder sig ud. Tag det hele ind fra toppen af fyret, hvor de modige kan afslutte turen med at rapelle ned ad muren. Lidt mod syd finder I Fjaltring, som er én af områdets aktive landsbyer, hvor den velassorterede købmandsbutik desuden er et besøg værd, hvis I vil krydre aftensmaden med velsmagende delikatesser.

Allerede ved første øjekast bringer det hyggelige fritidshus lidt ekstra glæde. Træfacaden er nemlig malet i en varm, gul nuance, og der er terrasser rundt om solsiderne på huset. Den vestvendte er endda overdækket, og I får dermed rigtig god plads til at nyde udsigten over området og mod vandet, hvor særligt timen omkring solnedgang er ekstra dragende.

Indenfor venter 59 m², og pladsen er godt udnyttet. I husets ene ender finder I hele tre værelser sammen med badeværelset, og for­de­lings­gan­gen er indrettet med skabsplads. Resten af arealet, mere end halvdelen, er tildelt det åbne opholdsmiljø, hvor køkkenet og stuen går i ét. Her er lysindfaldet i top, mens udsigten følger trop. Og det allervigtigste er måske, at selvom inventaret er lyst og forholdsvis nyt, er huset stadig primært hyggeligt. Netop hygge er den kategori, som brændeovnen falder ind under, og I skal ikke tøve med at tage efterårs- og vinterstormene med. Her bliver det nemlig intet problem at holde varmen.

Trans Ferieby er et lukket område uden gennemgående trafik og af fæl­les­fa­ci­li­te­ter kan bl.a. nævnes en ny legeplads fra 2013, samt et godt fælleshus som bl.a. benyttes til den årlige fælles-arbejdsdag.

Feriebyen består af i alt 40 fritliggende fritidshuse. Arealet på i alt 70.040 m² betegnes som fællesareal, hvilket har den fordel, at man ikke selv skal stå for at slå græs - det sørger ejerforeningen for og det betyder også, at det er et område til ren afslapning! Der er lagt fibernet ind til husene.

En nem måde at have sommerhus på, idet udendørs arealerne holdes af foreningen, hvorfor du selv kan nøjes med vedligehold af huset.

Alle husene er malet i skønne farver, der falder i ét med naturen og giver en både harmonisk og hyggelig ferieby på én af de bedste placeringer langs vestkysten.

Tag fat i EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00 for en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 5596 63 40 00EDC Lemvig