Fritidshus fra EDC

Løkkevej 24, Husnr. 31, Trans Ferieby

7620 Lemvig

875.000 kr.

4/3 rum, 59 m²

Rigtig fin beliggenhed med udsigt til havet direkte fra stue og terrasse

Det ligger selvfølgelig allerede i navnet, at de 40 feriehuse i Trans Ferieby sætter afslapning og feriestemning i fokus. Her stiller vi skarpt på nummer 31, som først og fremmest er et velindrettet fritidshus, men som i særdeleshed også nyder de goder, som feriebyens fællesarealer kan tilbyde i disse rolige omgivelser med flot natur hele vejen rundt om jer.
Dette hus ligger dejligt frit ift nogle af de andre huse som kan ligge meget tæt.

Og så har vi ikke engang nævnt Vesterhavet og stranden, der kun ligger et par hundrede meter fra huset, hvorfor du altid kan høre den fantastiske lyd af havets brusen. Hér i vest råder de stærke men smukke naturkræfter for alvor, og uanset årstid er det altid skønt med en gåtur ved vandet, hvor farve og udseende skifter sammen med månederne. I den mere stille ende af feriebyen er der rig mulighed for aktiviteter lige fra badning til fiskeri, og med både Bovbjerg Fyr og tangen ned mod hyggelige Thorsminde er I godt dækket ind med udflugtsmål.

Selve feriebyen sprang op i starten af 70’erne, og huset her er rigtig velholdt og bestemt ikke uden charme. Hvide vinduesrammer, døre og enkelte bjælker fungerer som omrids for den sorte træbeklædning, der emmer af den helt rette som­mer­hus­stem­ning. Langs facaden har I en stor terrasse, der afskærmes af stakit, og som i øvrigt er delvist overdækket på den ene side af huset.

Inden døre er fritidshuset især godt udnyttet, og planløsningen deler de 59 m² nogenlunde ligeligt i to separate afdelinger. I den ene side får I de tre værelser, som alle har indbyggede skabe, og rummene ligger samlet omkring en lille fordelingsgang, hvorfra I også har adgang til et badeværelse med bruseniche.

I modsatte side af huset ligger et integreret opholdsmiljø, hvor køkkenet og stuen ligger ud i ét. Selve køkkenet er dobbeltsidet og har således ganske fin skabsplads, og fra både stuen og køkkenet er der udgang til terrassen. Mens resten af huset opvarmes ved elpaneler, giver brændeovnen i stuen derimod hyggen et lille løft, når de kolde aftener kalder på det.

Trans Ferieby er et lukket område uden gennemgående trafik og af fæl­les­fa­ci­li­te­ter kan bl.a. nævnes en ny legeplads fra 2013, samt et godt fælleshus som bl.a. benyttes til den årlige fælles-arbejdsdag.

Feriebyen består af i alt 40 fritliggende fritidshuse. Arealet på i alt 70.040 m² betegnes som fællesareal, hvilket har den fordel, at man ikke selv skal stå for at slå græs - det sørger ejerforeningen for og det betyder også, at det er et område til ren afslapning! Der er lagt fibernet ind til husene.

En nem måde at have sommerhus på, idet udendørs arealerne holdes af foreningen, hvorfor du selv kan nøjes med vedligehold af huset.

Alle husene er malet i skønne farver, der falder i ét med naturen og giver en både harmonisk og hyggelig ferieby på én af de bedste placeringer langs vestkysten.

Gå med andre ord ikke glip af den gode feriestemning. Tag fat i EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00 for en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 8696 63 40 00EDC Lemvig