Fritidshus fra EDC

Ulstedvej 29, Ulsted

7884 Fur

1.095.000 kr.

4/3 rum, 74 m²

Fritidshus på Fur - klar til din fritid - Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Skønt beliggende og ind­flyt­nings­klart fritidshus på Limfjordsøen Fur - få hundrede meter fra vandet og med gode bade- og fiskeforhold. Fra huset og grunden er der en kig til fjorden.
Dejlig overskuelig grund på 661 m², delvist udlagt med plæneareal med rig mulighed for hygge.
Huset fremtræder i lysbrune bjælker og med dejlige terrasser omkring huset, mod øst og nord.

Opført i 2011 med rød betontagsten og hvide trævinduer. Det samlede areal for boligen udgør 74 m². Herforuden lille skur med plads til redskaber m.m. Opvarmning sker ved pille-brændeovn samt varmepumpe.

Indrettet med entre med adgang til to soveværelser samt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og plads til vaskemaskine.
Herforuden er der adgang til stue og alrum med åben forbindelse til køkken i hvidt inventar; her er opvaskemaskine, emhætte, komfur samt køleskab.
Stort, lyst opholdsrum med loft til kip, hvilket i øvrigt gør sig gældende i hele huset og med lysludede rustikbrædder på væg og loft. Gulvene i opholdsrum er fyrplanke og i badet er der mørk klinke på gulvet og hvide i brusenichen. Fra stue er der adgang til ekstra værelse.

Alt i alt et rigtig dejligt sommerhus, der er klar til overtagelse og brug - uden ud­lej­nings­for­plig­tel­ser.
Med andre ord står huset fuldstændig klar til ferie og fritid.

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Asbjørn Møller Nielsen

Ejendomsmægler, Købermægler og Indehaver

amn@edc.dk61 61 56 0497 52 29 00EDC Skive