Helårsgrund fra EDC

Havesangervej 59

4930 Maribo

599.000 kr.

Byggegrund - Priser fra kr. 450.000,-

Her udbydes for Lolland Kommune 22 attraktive byggegrunde ud til åbne marker, golfbane og meget tæt på Maribo søerne, som er certificeret som naturpark. I umiddelbar nærhed forefindes en række rekreative tilbud som golfbane, kajakklub samt svømme- og sportshal. Den nærmeste folkeskole kan nås til fods, mens der er busforbindelse til Maribo station, og let adgang til motorvejen.

Området er under udstykning og vil være byggemoden til forventelig byggestart i september 2022.

Byggegrundene er i stør­rel­ses­or­de­nen 1.025 m2 - 1.090 m2. Priserne varierer i forhold til beliggenhed imellem kr. 450.000 - kr. 895.000.

Området udlægges med naturkilder mellem grundene, således at der både i udstykningen og mellem de enkelte grunde vil være grønne områder med udlæg af dels indvandrede urter, og udsåning af urter og beplantninger.
Udstykningen er tænkt således at ingen vil have naboer på alle 3 sider, men alle grunde har del som støder ud mod et grønt friareal, åben mark eller en golfbane.

Grunden er byggemodnet dvs. med vejnet og centrale kabel- og rørføringer. Det betyder at køber skal påregne udgifter jvf. salgs­op­stil­lin­gens oplysninger til til­slut­nings­af­gift til kloak, vand, el, fjernvarme og fibernet, samt fremføring fra nærmeste "krydsfelt og til­kob­lings­sted".

For mere information rekvirer pro­jek­t­ma­te­ri­a­le med lokalplan så du kan se hvilke byg­ge­mu­lig­he­der du har.
En spadseretur rundt i området giver også god inspiration, nu hvor rammerne er udvidet så der er mere frie muligheder ift. farvevalg og tagtyper end tidligere.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Klaus Andersen

Ejendomsmægler & Valuar MDE - Indehaver

klaus@edc.dk20 71 60 5054 78 16 11EDC Møller Jensen