Helårsgrund fra EDC

Gudenåparken 1

7160 Tørring

595.000 kr.

Lev og leg livet let!

Drømmer du om at bo helt tæt på naturen og have både skov, sø, strand samt fred og ro, men samtidig bo tæt på indkøb, børnehave, skole og gymnasie? Så skal du se nærmere på Gudenåparken, hvor vi bl.a. har 23 par­cel­hus­grun­de til salg med priser fra kr. 545.000!

I Gudenåparken køber du ikke bare en byggegrund og et hus. Du køber natur, fred og ro, frihed, sammenhold og masser af løsninger på et og samme sted.

Gudenåparken er til jer, der søger en nem, spændende og bæredygtig bolig at bo i. Parken er skitseret som en moderne landsby, hvor boligerne ligger i små klynger omkring det centrale torv og hyggelige grønne haverum, som alt sammen er med til at skabe rammen om jeres fremtidige bolig, der gør livet lettere og enklere for jer.

Der er ligeledes gode muligheder for fællesskab, hvor I omgås og har glæde af hinanden i hverdagen, og samtidig hvor omtanke og respekt for naturen er fælles værdier.

Med Gudenåens udspring, en centralt placeret badesø og urørt skov lige i baghaven er naturen allerede en integreret og vigtig del af Gudenåparken. Herudover tilbyder Gudenåparken på et væld af fæl­lesak­ti­vi­te­ter, som alt sammen gør hverdagen og livet lettere og sjovere for familien. Her kan bl.a. nævnes et stort fælleshus med udsigt til naturen, fitnesscenter, kreative værksteder, aktiviteter for de små, badesø og strand med vildmarksbad - og meget mere.
Til parken er tilknyttet viceværter, som sørger for ved­li­ge­hol­del­se af aktiviteterne, så man kan bruge tiden på at nyde fællesskabet og roen sammen med familie og venner.

Udover de 23 par­cel­hus­grun­de findes der I Gudenåparken:

- 12 gårdhavehuse
- 28 rækkehuse
- 6 sølejligheder
- 5 Tiny houses
- 2 dobbelthuse

Kontakt EDC Projekt eller EDC i Tørring for yderligere information eller fremvisning af området og de mange aktiviteter.

En tryg bolighandel

Jeg har stor fokus på at være tæt på mine kunder, så de får den bedst mulige oplevelse hos EDC. Det sker bl.a. gennem tæt og troværdig dialog, som giver tryghed gennem hele processen.

Jakob Riis

Ejendomsmægler, MDE, Projektsalg

jarii@edc.dk28 25 63 0276 25 56 95EDC Ejendoms Centret A/S