Helårsgrund fra EDC

Strandparken 1, Sælvig

8305 Samsø

325.000 kr.

Byggegrund i Sælvig, med gåafstand til havn og badestrand. Der er ikke byggepligt på grunden.

Byggegrund i Sælvig, beliggende i gåafstand til havn og attraktiv, børnevenlig badestrand ca. 500 meter. Strandparken 1 er indgangen til et lukket og hyggeligt område med blandet fritids- og helårsbeboelse. Ved havnen ligger restaurant og café; der sejler bilfærge til Hou og passagerfærge direkte til Aarhus C. Ved stranden mod nord er et mindre areal udlagt som rekreativt område med offentlig adgang.

Cykelsti til Tranebjerg med butikker, apotek, flere supermarkeder og gode spisesteder. Desuden findes akutklinik, dyrlæge, folkeskole, offentlige kontorer, biograf samt idræts- og kulturcenter med skaterbane.

Der er ikke byggepligt på grunden. Der er tilsluttet vand, og ved evt. fremtidig bebyggelse betaler ny ejer til­slut­nin­g­af­gif­ter til el og kloakering. Kontakt mægler for yderligere oplysninger herom. Der skal bygges iht. reglementet for helårs­be­byg­gel­se; det færdige hus kan også anvendes til fritidsbrug.

Der er iht. lokalplan pligt til medlemskab af Grun­de­jer­for­e­nin­gen Lykkestrup Strand, som råder over fællesareal syd for havnen, og som sædvanligvis opsætter badebro til sæsonen.

Tryghed og god service!

For mig er det vigtigt at kunderne føler sig trygge når der tages store beslutninger ved enten køb og salg

Stina Elkhøj Kristensen

Salg & Vurdering

stkr@edc.dk58 58 74 54EDC Samsø A/S