Helårsgrund fra EDC

Søndermarksvej 12E

8700 Horsens

450.000 kr.

Du har nu muligheden for at bygge dit drømmehus i skønne omgivelser tæt på Horsens!

Kun ca. 5 km. fra Horsens finder du Søndermarksvej, som er nabo til åbne marker og skøn natur, og hvor du finder fred og ro og rum til afslapning. Nyd skønne vandreture og cykelture i de grønne omgivelser, og kom ad små veje ned til vandet ved Horsens Fjord.
Grunden har en skøn beliggenhed, og ligger i et nyere etableret boligområde på en stille og rolig villavej uden gennemgående trafik. Her kan I bygge et hjem tæt på Boller Skov, Rold Skov og det naturskønne Klokkedal.
Grunden er perfekt for dig, som ønsker at bygge nyt på en grund hvor du i løbet af 5 minutters kørsel i bil kan nå Horsens. Derudover sparer du mange penge på selve grunden, sammenlignet med grundpriserne i Horsens.

Der er fra grunden kort afstand til daginstitution, skole og sport­s­fa­ci­li­te­ter. Der kører skolebusser fra Sejet til Højvangsskolen.
Sejet er et lille lokalsamfund hvor man trygt kan færdes, og et miljø hvor ”alle kender alle”. I byen er blandt andet Sejet Kro og lokalt pizzeria.

Grunden er byggemodnet, og Inkluderet i grundprisen er tilslutning til kloak, vand og el. Til­slut­nings­af­gif­ten til varme samt stikledninger fra de respektive til­slut­nings­ste­der afholdes af køber.

Kontakt EDC Pro­jek­taf­de­lin­gen for yderligere information.

En tryg bolighandel

Jeg har stor fokus på at være tæt på mine kunder, så de får den bedst mulige oplevelse hos EDC. Det sker bl.a. gennem tæt og troværdig dialog, som giver tryghed gennem hele processen.

Jakob Riis

Ejendomsmægler, MDE, Projektsalg

jarii@edc.dk28 25 63 0276 25 56 95EDC Ejendoms Centret A/S