Helårsgrund fra EDC

Koglevej 17, Uggelhuse

8960 Randers SØ

220.000 kr.

Skal du have fingre, i en af de sidste byggegrunde i Uggelhuse?

Skal du have fingre, i en af de sidste byggegrunde i Uggelhuse?

Så er det nu du skal slå til, hvis du vil bygge nyt, i at attraktivt landsbysamfund.
Her er valgfri varmekilde, så luft til vand eller jordvarme ser ud til at være de fortrukne i området.
Her får du virkelig en billig byggegrund, og de resterende i området er faktisk allerede solgt, og bebygget eller i gang med at blive bebygget. Så det er nu hvis du skal have fat i en af disse.
Uggelhuse er kendt for sin fantastiske natur og sit gode sammenhold. Her er en virkelig god stemning i byen, og der er stor opbakning til lokale tiltag.
Ligeledes er det et lækkert område for børnefamilie, der godt vil bo lidt udenfor og lade børnene vokse op nær den skønne natur. Her har man både marker, skov og vand. Ideelt til udefolket, og generelt blot mennesker der kan slappe af i naturen. Her snakker man også med sine naboer, og når der er sommerfest i for­sam­lings­hu­set, samles stort set hele byen. Eller når de har ha­ve­trak­tor­træk, eller nor den lokale restaurant og bager har åbent. Her skal du dog være hurtigt ude, og det lader til at der er fuldt booket i 2021.
Har du båd eller ønsker du at anskaffe en, så er der rig mulighed for det. Der er både den store marine i byen, en privat og den hvor byens borgere har førsteret til bådpladser. Er du lystfisker eller jæger, så har man hele den smukke Randers Fjord at boltre sig på.

I Uggelhuse går bussen jævnligt til Randers, igennem Assentoft, og skolebussen, holder stort set lige uden for døren. Her hører man til skolen i Assentoft, der er områdets største skole.

Vil du høre mere om disse grunde, så skynd dig at tage kontakt til os, så vi kan hjælpe dig.

Din lokale EDC Mægler – EDC Mæglergruppen – Det Runde Hus tlf. 86 49 44 44.Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC Mæglergruppen i Assentoft, Det Runde Hus, på 86 49 44 44.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt at skabe værdi og sikre tryghed for vores kunder. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det om mennesker.

Ulrik Hedegaard

Ejendomsmægler og certificeret køberrådgiver, MDE

ulrik@edc.dk22 43 08 2586 49 44 44EDC Mæglergruppen