Landejendom fra EDC

Viborgvej 97, Nørhoved

8766 Nørre Snede

2.995.000 kr.

6/4 rum, 295 m²

Meget flot og velholdt lystejendom med 9 ha. jordtil­lig­gen­de – en velplejet ejendom, som straks bemærkes når man entrerer gårdspladsen.

Meget flot og velholdt lystejendom med 9 ha. jordtil­lig­gen­de – en velplejet ejendom, som straks bemærkes når man entrerer gårdspladsen.

-her kan man få opfyldt drømmen om at bo på landet, men man er stadig så tæt ved byen at man kan nyde glæde af alle byens faciliteter, som er beliggende kun 2 km. fra ejendommen. Men tænk, at man hver morgen vil kunne stå op og gå en tur rundt i sin egen skov med hunden, og blive vækket til fuglenes kvidren eller mødt af rådyrene der står og spejder i skov kanten, det kan noget godt for sjælen. Denne tur rundt i skoven vil vi gerne fremvise sammen med resten af den skønne ejendom. Velkommen til Viborgvej 97, 8766 Nørre Snede.

Velbeliggende landejendom lige udenfor Nørre Snede by, kun 2 km, med hele 9,1 ha. jordtil­lig­gen­de. Beliggende i naturskønt område nord for Nr. Snede. Der er kort afstand til skole, børnehave og idræts­fa­ci­li­te­ter samt indkøb. Med anlagt cykelsti hele vejen til Nr. Snede, er der skabt sikkerhed for cyklende børn. Til ejendommen hører 2 matrikelnumre 1 R og 1 S Nørhoved by, Nr. Snede. 1 R med et areal på 3,35 ha som er udlejet p.t., men kan opsiges ved ejerskifte. 1 S med i alt 5,77 ha. er matriklen hvor ejendommen er placeret. Herudover er der nyplantet løvskov fra 2007 på 2,5 ha. hvor der er lyst fredskov, da der har været ydet tilskud til skovrejsning. Herudover er der ca. 1 ha. gran der også er lyst med fredskov. Endvidere forefindes der 2 søer/vandhuller, hvor der er placeret bord/bænk sæt så man kan nyde aftensolen med en god kop kaffe. Omgivelserne indbyder så meget til indretninger med ex. shelter, vildmarksbad, bålplads og i det hele taget bare plads til børnenes indretninger til huler, gynger og meget mere. En ejendom som for de fleste vil kunne ifalde deres smag, men også en ejendom hvor man tydelige fornemmer en ordentlighed og ejendom der er passet og plejet.

Nørre Snede – byen med kraft og hjerte, er et velfungerende lokalsamfund, skønt placeret på den midtjyske højderyg nær Rørbæk Sø, fyrreskove og kuperede terræner. Du kan komme tæt på naturen ad de mange stier i området. Hærvejen indbyder til længere ture, og Hjertestien omkring byen dækker motionister og livsnyderes behov. Geografisk ligger Nørre Snede perfekt i forhold til jobsøgning til dem, der kører et stykke til arbejde. Der er gode pend­ler­mu­lig­he­der med maksimalt 45 kilometer til både Brande, Billund, Herning, Silkeborg, Horsens og Vejle. Fra byen er der også busafgange til hele Midtjylland. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i byen med to store dag­lig­va­re­bu­tik­ker, og butikslivet trives – også med flere spe­ci­al­bu­tik­ker. I byen findes desuden lægehus, apotek, tandlægehus, fysioterapi og fod­spe­ci­a­li­ster. En by i stadig udvikling.
Nørre Snede Skole er tosporet med elever fra 0.-9. klasse. I 2018 kunne Nørre Snede indvie en gen­nem­renove­ret skole med en helt ny hovedbygning. Skolens multisal er åben for hele byen, og fol­ke­bi­bli­o­te­ket deler lokaler med sko­le­bi­bli­o­te­ket. Derudover børnehave, med en fantastisk beliggende på en dejlig naturgrund.

Stuehus:
Stuehus opført i 1925 samt renoveret overalt i 1988 samt nye døre og vinduer i 2007. Hvidpudset mur samt røde cement tagsten. Har et bebygget areal på 204 kvm. samt et areal på 1. sal på 102 kvm., i alt 295 kvm. bolig, idet der i det bebyggede areal er integreret 11 kvm. fyrrum. Herudover forefindes skønne 26 kvm. overdækket areal med termotag, som er indrettet som et ekstra uderum med bord med vask, lækker terrasse og udgang til have. En skøn oase for familien.
Stuehuset er indrettet med sans for bevarelse af den atmosfære der bare skal være til et stuehus til en ejendom - den har det skønne hjerterum – køkken/alrummet, hvor familien mødes til fælles hygge. Dejlig stor jagtstue/gildestue, men som også egner sig til børnenes multirum/legerum eller ungdommens for­sam­lings­sted – her er masser af mulige indretninger til det behov man måtte have. Kunne også danne rum for en gårdbutik eller krea rum – der er ingen grænser. I stueplan er stuehuset indrettet med indgang/forgang med klinkegulv med varme og opsat træloft. Herfra fordeles man til køkkenalrummet med vinylgulv med varme i køkken nichen, samt videre ind til stor stue med udgang til haven. Fra indgang ledes man også til stort bryggers med bord med vask, plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Værelse med trægulv og træloft og vandskurede væg. Spisekammer med træloft. Badeværelse (gæstetoilet) med skabs­ar­ran­ge­ment samt bruser. Træloft og klinkegulv med varme. Videre ud i baggang med udgang til det overdækkede areal på 26 kvm. I baggangen er der flot hvælving loft, gl. staldvindue med forsats – og skabs­ar­ran­ge­ment samt plads til fryser, overtøj, fodtøj og meget mere. Endelig findes det store multirum med brændeovn. Opsat træloft samt trægulv og vandskurede vægge. Dette er en tilbygning fra 1988 sammen med carporten.
1.sal er indrettet med stor repos med mange skabe. Et virkelig hyggeligt børneværelse med synlige bjælker og skøn udsigt, trægulv og træloft. Yderligere godt børneværelse samt stort soveværelse med en fortrinlig udsigt. Fast skabsvæg. Herudover badeværelse med synlige bjælker, skabs­ar­ran­ge­ment, brusehjørne samt toilet.

Udbygninger:
Carport som er bygget på stuehuset i 1988 på 27 kvm.
2 udhus bygninger – den ene fra 1986 på 184 kvm. er opført i mursten med eternittag – her er inverter til sol­cel­le­an­læg­get placeret. Der er ligeledes indrettet stort værksted med loftsplads i denne bygning. Herudover en bygning fra 1995 på 119 kvm. indrettet som ladebygning med plads til traktor m.m. Denne er opført med alu. plader på sider og pålagt nyt eternittag i 2017. Bygningerne er velegnet til evt. hestehold eller anden dyrehold, men også til en selvstændig håndværker der har brug for lagerplads.

Fakta:
Idet ejendommen er noteret som landbrug, vil der ikke blive udarbejdet til­stands­rap­port og el rapport, ligesom køber ikke vil kunne tegne en ejer­skif­te­for­sik­ring.
Der vil blive udarbejdet en byg­nings­rap­port/til­stands­vur­de­ring på et senere tidspunkt.
Energimærke D
Ejendommen har egen kloakering som er et ældre anlæg med septiktank. Anlægget er lovligt men ikke godkendt. Der vil på nuværende tidspunkt ikke blive stillet krav om fornyelse ved ejerskifte. Men såfremt det viser sig, at der skal ændres på anlægget, vil kravet være at det skal kunne godkendes.
Ejendommen er tilsluttet byvand- Nørre Snede Vandværk
Nedsivning af overfladevand: Løber dels i nedsivning og i faskine
Opvarmning af ejendommen sker via pillefyr fra 2003 mrk. Baxi. Varmtvands­be­hol­de­ren har ikke el patron.
Der ligger et 6 kw solcelleanlæg på gammel ordning fra 2012.
Energitilskud: Der ligger et godkendt energitilskud til nyt jordvarmeanlæg på kr. 29.000,00 som ejer oplyser, kan overgå til ny ejer.
Ejendommens jord består af 2 matrikelnumre, hvor matrikel 1 R er udlejet til nabo. Kan opsiges ved ejerskifte.
Jagten er ikke udlejet.
Naturbeskyttet areal § 3: Sø og overdrev – der er 2 vandhuller på ejendommen og disse må ikke ændres uden tilladelse.
Der er fælles privat vej og der er medlemskab af vejlaug fra 2005. Viborgvej 97, 99, 101. De indbetaler kr. 200,00 pt. hver måned til vejfyld, høvl, trommel m.m.
Der er indlagt fibernet ved Norlys.
Vinduer og døre er skiftet i 2007 med energiglas og vinduerne ud mod øst er med lydisoleret glas.
Brændeovn i jagtstue/gildestue er produceret efter 2003.

Fordeling af købesum:
Jord kr. 850.000,00
Bygninger kr. 100.000,00
Solceller kr. 10.000,00
Stuehus kr. 2.035.000,00
Samlet købesum kr. 2.995.000,00

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dk40 10 96 2670 26 96 26EDC Nr. Snede