Rækkehus fra EDC

Ållingvej 7A +B, Fole

6510 Gram

3.000.000 kr.

8/6 rum, 248 m²

Nu sælges ny opført ud­lej­nings­e­jen­dom fra 2018 bygget som dobbelthus.

Ejendommen består af 2 boliger med et boligareal på 124 m2 på hver.

Boligerne har en regulær planløsning og er udlejet med en lejeindtægt pr. bolig på 6.800,- pr. måned.

Indretningen på begge huse består af. Bryggers/entre med vaskemiljø, skabsplads og teknikskab. Herfra indgang til et værelse og videre adgang til køkken/alrum/stuen der er lyst indrettet, med gode vinduespartier samt loft til kip. Køkkenet er endvidere indrettet med flot hvidt inventar. I alrummet er der en god spiseplads samt der herfra er udgang til terrassen. I opholdsstuen er der plads til et tv/sofa arrangement. Fra alrummet er der adgang til en mindre fordelingsgang hvorfra du har indgang til et værelse, et badeværelse samt et soveværelse med indbygget walk-in-closet.

Et godt in­ve­ste­rings­pro­jekt til dig der søger en god ud­lej­nings­e­jen­dom.

Fole er en hyggelig landsby med godt lokalsamfund. Byen har sin egen friskole fra 0. til 8. klasse - herefter tager børnene sammen skolebussen til Gram. Fole har derudover et godt foreningsliv og sammen arrangeres der flere arrangementer. Byen er endvidere kendt for sin hyggelig kro, Folehøkerkro - her kan nydes en god middag og nogle hyggelige stunder. De daglige og større indkøb vil kunne foretages i Gram som blot ligger 7 km kørsel fra byen.

EDC tilbyder gratis flyt­te­for­sik­ring til både køber og sælger.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre

Her i butikken er det utroligt vigtigt at i som kunder kan føle jer godt tilpas. Vi vil gerne vise jer, at i er i centrum når i sælger eller køber fast ejendom.

Alfred Grosbøl

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

ag@edc.dk30 91 24 8474 54 24 84EDC Grosbøl ApS