Villa fra EDC

Lauggårds Alle 9A

2860 Søborg

6.495.000 kr.

4/3 rum, 100 m²

Smukt baghus med flotte detaljer i idylliske omgivelser

Velkommen til denne fantastiske perle på Lauggårds Alle 9a i det eftertragtede Søborg, tæt på Utterslev Mose og grønne områder. Dette "baghus" ligger tilbagetrukket fra vejen og i rolige omgivelser med skønne og hjælpsomme naboer i en sund og god ejerforening. Huset er på 100 kvadratmeter og 61 kvadratmeter kælder. Sælger har for nyligt malet huset og gjort det mere indbydende til kommende købere, så det bevarer det æstetiske og majestætiske look. Man bliver først mødt af en fin lille entre, hvor der er gjort plads til overtøj og sko og som fordeler huset med stueetagen og førstesalen. Huset har et fantastisk lysindfald fra alle sider og alle gulvene er for nyligt malet. Stuen er rummelig og hyggelig og med karnap og biopejs. I forlængelse heraf ligger boligens nostalgiske badeværelse med blå klinker og badekar, som snildt kan laves om til bruseniche, hvis man ønsker dette. Badeværelset har desuden god plads til skabe og en fin håndvask. Køkkenet er fra Winchester Tile Company i England med selvlukkende skuffer og er gedigent håndværk. Der er sat nye smukke fliser op ved komfuret og der er kommet ny flot håndvask. Køkkenet har desuden masser af plads og et fint udkig til haven, samt direkte udgang til den solrige terrasse. Der er også plads til det lange eller runde spisebord. Der er lavet et ekstra værelse i forlængelse af køkkenet, som er fordelt med en en sort og smuk New Yorker glasvæg. Værelset kan bruges som gæsteværelse, kontor eller evt lounge-hygge område. På førstesalen finder man boligens 2 gode og store rummelige værelser, det ene med udgang til en hyggelig og lille altan, hvor man snildt kan have et bord og en stol stående og nyde aftensolen og en kop kaffe, det andet værelse har direkte adgang til en stor og indbydende hems, som kan laves til opbevaringsrum eller måske børneværelse, walkin-closet eller loungeområde. Også på førstesalen har man masser af lys og et fantastisk udkig til haven og dens mange flotte og smukke træer. Kælderen har et stort potentiale, da der her er både udgang til haven/indgangen og man har mulighed for at etablere et ekstra badeværelse. Man har mulighed for at etablere gode rum i kælderen ved evt at grave ud, men mulighederne hernede er dog mange og man har virkelig masser af plads og muligheden for at sætte sit eget præg. Der er ligeledes gode va­ske­fa­ci­li­te­ter i kælderen med nyere maskiner. Boligen har tidligere været delt op i to lejligheder, så grundarealet fremgår derfor ikke på BBR, men man har udgang til et skønt havestykke. Haven og terrassen er indbydende og smuk og giver næsten fornemmelsen af landidyl, da en af naboerne har høns ved sidenaf. Her er desuden gode muligheder for at nyde morgenkaffen i fred og ro og være ugeneret af andre. Boligen er for dig, der gerne vil have masser af plads og bo i smukke omgivelser, hvor nøgleordene er æstetik, grøn natur og gode løsninger og være tæt på gode ind­købs­mu­lig­he­der, offentlig transport og gode skoler. Der er endvidere fjernvarme i huset.
Vi glæder os meget til at vise dig boligen frem :)

Fakta om Gladsaxe (70.600 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.904 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.402 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.402 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,1

Oplysninger

Sagsnr.
27602765
Boligareal
100 m²
Kælder
61 m²
Vægtet areal
123 m²
Rum/værelser
4/3
Byggeår
1923
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
5.784 kr.
Pris/m²
52.805 kr.
Pris
6.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
32 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
325.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
37.128 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
30.183 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Mere end 15 års lokalkendskab på Amager og Ørestad

Det er vigtigt for mig, at kunderne - om det er køber eller sælger, føler sig godt og respektfuldt behandlet og får en god oplevelse, når de indfrier deres boligdrømme med mig. Jeg tager mig god tid til den enkelte kunde og går gerne den ekstra mil for at vi når helt i mål og alle bliver tilfredse.

Jesper Harboe Nielsen

Salg og vurdering

JesperH@edc.dk27 35 03 35EDC Living, Kastrup/Tårnby

EDC Living, Kastrup/Tårnby

Kongelundsvej 297, 2770 Kastrup

276@edc.dk32 50 25 25