Villa fra EDC

Lyngevej 90, Ganløse

3660 Stenløse

6.995.000 kr.

6/4 rum, 220 m²
Åbent hus med tilmelding 5. maj 10:00

Stråtækt, billedskøn perle med sublim beliggenhed og udsigt til Bastrup sø

Velkommen til en fuldstændig vidunderlig og unik ejendom beliggende i noget af Danmarks smukkeste natur mellem Bastrup Sø og Buresø. De smukke, kuperede is­tidsland­ska­ber med de store skove Ganløse Eged og Slagslunde Skov byder på et væld af muligheder for gå- og løbeture samt mountainbiking.

Her får du den perfekte kombination af en utrolig æstetisk og rummelig villa, en fantastisk udsigt, med en pragtfuld hyggelig have i flere niveauer med masser muligheder, og en bolig med masser historie, sjæl, charme og unikke detaljer. Huset er fra 1850 og fremstår utrolig flot med de oprindelige detaljer, med både sort bindingsværk, hvide facader, stråtag og sprossede vinduer. Huset er løbende renoveret, med fokus på at fremhæve dets unikke detaljer i landlig stil, synlige bjælker og masser lysindfald, så naturen bliver inviteret indenfor.

Du bydes velkommen i entréen, hvor du herfra tilgår det utrolig flotte og hyggelige køkken/alrum. Når du træder ind her, går tiden i stå, og du bliver draget af den fantastiske udsigt, den hyggelige stemning, og rummet inviterer på hyggelige middage og oplevelser med familien. Det hvide landkøkken med udskæringer, passer perfekt ind i rammerne. Du kan komme direkte ud på en dejlig stor terrasse direkte fra køkkenet, hvor du får de smukkeste solopgange. I stueplan er den gamle oprindelige stue, den oprindelige pejs, der er utrolig smuk og velbevaret. Du får endnu en stor stue i stueplan, med udsigt til 3 sider - heriblandt direkte udsigt til søen. Her er der lavet en opdeling, så der også er et soveværelse. Derudover får du et rigtig flot badeværelse med gulvvarme i stueplan, også her med direkte udgang til haven, så du efter en dukkert i søen, kan komme direkte ind her. Førstesalen byder på to store værelser, et badeværelse med gulvvarme og i samme materialer som badeværelset i stueplan. Og så får du også her den mest fantastiske stue, hvor der mod søen er vinduer fra gulv til loft – en udsigt der giver ro i sjælen. Derudover er der på førstesalen loft til kip og synlige bjælker, hvilket igen gør det til noget helt særligt og binder det visuelt sammen med stueplan.

Husets underetage (som ikke er registreret som bolig), rummer masser plads til enten opbevaring eller vinkælder, træningsrum, ”man-cave”, eller hvad du drømmer om. Derudover er der hertil direkte indgang udefra, samt et stort og praktisk bryggers. Haven er fuldstændig fantastisk med flere skønne oaser, orangeri/drivhus, flere gode terrasser og sol det meste af dagen. Herudover findes et skur, en garage og en stor indkørsel med plads til parkering. En ejendom som absolut skal opleves.

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
36605082
Boligareal
220 m²
Kælder
49 m²
Vægtet areal
238 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
1.835 m²
Antal etager
2
Byggeår
1850
Ombygget
1990
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
8.159 kr.
Pris/m²
29.391 kr.
Pris
6.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-4,00 %
Liggetid
226 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
350.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
480 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
392 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jessica Hansson

Partner, ejendomsmægler, MDE

jsl@edc.dk21 43 85 84EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Byvej 29, 3660 Stenløse

366@edc.dk47 17 07 77