Villa fra EDC

Haslevej 59

3700 Rønne

2.395.000 kr.

5/5 rum, 161 m²

Godt beliggende villa i Rønne nord med udsigt til vandet og tæt til skov og strand - mulighed for at indrette sin drømmebolig!

Kun fem minutters gang til den smukke Nordskoven og skønne Antoinette strand, ligger denne rummelige og mulighedsrige villa med 161 m² og 1.393 m² grund - i kort afstand til skoler, børnehaver, ind­købs­mu­lig­he­der, idræts­fa­ci­li­te­ter samt smuk natur med løbe- gå- og cykelruter m.m.

Villaen er en gedigen og velbygget villa fra 1937, som venter på en ny ejer, der vil indrette boligen til deres drømmehjem. Bygget med pudset/malet facader, hvide termovinduer samt rødt tegltag, og har en spændende indretning i flere plan med højt til loftet, et skønt lysindfald og flot udsigt til vandet fra første salen. Sidebygningen er i gule mursten, eternittag samt nyere dør-/vinduesparti mod haven.

Ejer har påbegyndt renovering og gjort meget af det hårde arbejde både indvendigt og udvendigt, således huset står klar til en ny ejer, der vil tage over og færdiggøre projektet. I stueplan er huset ”skrællet ned” og forberedt til det videre arbejde med bl.a. diverse nye installationer. Væggene står i rå mursten, gulvene pillet op, isoleret og klargjort til nye gulve med gulvvarme – således ny ejer selv kan bestemme om man ønsker plankegulv, parketgulv eller sildebensgulv, samt hvordan det nye køkken og bad skal se ud.

Grunden er en stor og skøn grund på 1.393 m² med indkørsel fra Haslevej og mulighed for yderligere indkørsel fra Søstien. Anlagt med fliseareal, lille forhave med diverse beplantning, samt skøn sydvestvendt have med græsplæne, diverse beplantning, drivhus samt stort fliseareal hvor solen kan nydes ugeneret det meste af dagen. Derudover er der stort græsareal (tidligere ubebygget grund) med mulighed for opførelse af tilbygning, værksted, stor garage e.l.

Ejendommen indeholder en indbydende entré med trappe til første sal, samt adgang til kælderen. Den rummelige og lyse stue er forberedt til nyt gulv med gulvvarme, mens det tidligere køkken nu har fået nye installationer og er forberedt til et nyt køkken og et gæstetoilet. I tilbygningen findes en hyggelig stue med klinkegulv, brændeovn og direkte adgang til terrasse og have.

På første salen finder du en repos med udsigt til vandet, to gode værelser, begge med en flot havudsigt, samt et soveværelse med skabe. Det tidligere badeværelse er blevet opdateret med nye installationer, vådrumsgips og gulvvarme, og er klar til at blive forvandlet til et nyt badeværelse. De dobbelte vinduer giver en kvistlignende effekt og har en imponerende udsigt.

I kælderen er der et trapperum, et bryggers/vaskerum, et værksted med en nyere fjernvarmeunit samt et disponibelt rum. Udover dette er der også en garage og en overdækning.

En ejendom der byder på masser af muligheder og kan blive til noget helt særligt. Kombinationen af boligen, grunden og beliggenheden giver masser af ideer og spændende muligheder for de rette til at skabe sit drømmehjem!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105359
Boligareal
161 m²
Kælder
73 m²
Vægtet areal
191 m²
Rum/værelser
5/5
Grundareal
1.393 m²
Antal etager
1
Byggeår
1935
Ombygget
1979
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
2.914 kr.
Pris/m²
12.539 kr.
Pris
2.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
20,00 %
Liggetid
159 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
120.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.574 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.335 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 02EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83