Villa fra EDC

Strandvejen 122A, Rønne

3700 Rønne

7.500.000 kr.

4/2 rum, 217 m²

Særdeles attraktiv liebhaver-ejendom - med fantastisk beliggenhed - direkte til kysten med enestående panorama havudsigt

Ejendommen er beliggende på Strandvejen i Rønne by - pænt tilbagetrukket i rolige omgivelser og med direkte beliggenhed til den smukke Østersø. Fra ejendommen er der kort afstand til enestående smukke naturarealer med rigt dyreliv og flotte sandstrande.

Rønne by er Bornholms største by med alle de faciliteter, der efterspørges, i et moderne samfund - mange gode ind­købs­mu­lig­he­der, skoler, børnehaver, restauranter, teater, biograf, sport­s­fa­ci­li­te­ter med flere, såvel indvendige som udvendige sportsanlæg. I Rønne by forefindes også gode tra­fik­for­bin­del­ser med færgetrafik til Ystad, Køge og Tyskland, Bornholms Lufthavn med flyafgange til København samt andre destinationer diverse.

Ejendommen fremtræder velbygget, opført i mursten med rødt tegltag og termovinduer diverse.

Grundens placering, der er helt unik - direkte til Østersøen med enestående panoramaudsigt - fremtræder lukket og ugeneret, anlagt med græsplæne, flisebelagte sol-terrasser og gangarealer samt ældre beplantning diverse.

Ejendommens planløsning er spændende med en attraktiv indretning som følger:

Entre. Fli­se­ba­de­væ­rel­se med badekar, toilet, bruseniche, bord-/skabs­ar­ran­ge­ment med håndvaske. Gæstetoilet med bruseafsnit. Stort bryggers med vaskemaskine, fjern­var­me­in­stal­la­tion, skabe m.m. samt direkte udgang til haven. Stort spisekøkken med pragtfuld havudsigt og direkte udgang til solterrasse.Opholdsstue med pragtfuld havudsigt, brændeovn og direkte udgang til overdækket terrasse. Mellemgang med trappe til 1. sal samt underetagen.

1. sal: Repos. Stort værelse med pragtfuld havudsigt og direkte udgang til overdækket terrasse. Værelse/mellemgang. Opholdsstue med brændeovn, pragtfuld havudsigt og direkte udgang til terrasse med trappenedgang til have - kan eventuelt indrettes med yderligere værelse/opholdsstue.

Underetage: Forrum/mellemgang med direkte udgang til grunden. Flere gode depotrum. Gildesal med brændeovn, pragtfuld havudsigt og direkte udgang til skøn stor solterrasse.

Det bør også fremhæves, at ejendommen "trænger til lidt modernisering" og at der ved pris­fast­sæt­tel­se af ejendommen er taget højde herfor - spørg eventuelt ejendomsmægler om priser for modernisering, som foreligger (nyt køkken med hvidevarer, nye badeværelser, malerarbejde, afslibning parketgulve, ny dobbelt carport m.m.).

Foruden ovennævnte forefindes udhus + overdækning.

En særdeles spændende ejendom med helt unik beliggenhed en ejendomstype, som sjældent "kommer til salg".

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
37105331
Boligareal
217 m²
Kælder
109 m²
Vægtet areal
252 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
1.536 m²
Antal etager
1
Byggeår
1980
Ombygget
1988
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
5.143 kr.
Pris/m²
29.762 kr.
Pris
7.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
166 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
375.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
45.420 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
35.331 kr.
Læs mere om boliglån

Erfaring, lokalkendskab og tryghed

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv og har altid engageret mig i lokalområdet - som en del af øens liv. Med erfaring i bolighandel siden 1984 som ballast, yder jeg altid den bedste service for at køber og sælger oplever en tryg bolighandel. Det handler nemlig mere om mennesker end om mursten.

Bo Sonne

Ejendomsmægler & Valuar MDE, køberrådgiver, vur­de­rings­kon­su­lent for Jyske Kredit

bo.sonne@edc.dk40 45 66 83EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83