Villa fra EDC

Skyttemarksvej 68

4700 Næstved

1.650.000 kr.

4/3 rum, 130 m²
Fjernvarme

Super hyggelig villa i hjertet af Næstved

Grib chancen for at blive de næste ejere af denne dejlige villa i Næstved, der løbende er moderniseret og derfor fremstår meget flot ude såvel som inde. Boligen opvarmes med fjernvarme og råder over 130 m2 fordelt i halvandet plan med et dejligt opholdsrum i stueplan og væ­rel­ses­af­de­ling på førstesalen. Dertil kan I glæde jer over en skøn have samt en bynær placering.

Hverdagen indfinder sig utvivlsomt godt på Skyttemarksvej 68, hvor I bor tæt på alt, I har brug for i hverdagen såsom Ellebækskolen, pasningstilbud til familiens mindste, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og indkøb. Derudover forbinder toget fra Næstved Station jer hurtigt København. Udefra mødes I af et flot hus med en hvid facade, hvide vinduer og mørkt tag. Husets førstesal er gen­nem­renove­ret i 2008, ligesom resten af villaen løbende er vedligeholdt.
I bydes velkommen i entréen, hvor I har god plads til at stille skoene og hænge jakkerne. Herfra ledes I ind i den brede stue, der munder ud i alrummet og køkkenet. Den åbne rumforbindelse skaber en luftig atmosfære i hjemmet. Køkkenet er rummeligt og stilfuldt med hvide elementer og lofthængt emhætte. Videre har I et badeværelse med badekar.

Førstesalen byder på tre gode værelser samt en repos, der er mulig at anvende til hjemmekontor eller lignende.

Udemiljøet består af en hyggelig og ugeneret have med en træterrasse, der har udsyn til plænen. Her kan I placere et par farverige blom­ster­kruk­ker og indtage frokosten med familien under åben himmel, såvel som der er potentiale til leg og afslapning.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.