Villa fra EDC

Ulkendrupvej 33

5450 Otterup

325.000 kr.

4/3 rum, 110 m²

Hånd­vær­ker­til­bud: Villa i flotte omgivelser mellem Lunde og Søndersø

- Hånd­vær­ker­til­bud med skarp pris
- Fleksibel indretning
- Landlig beliggenhed med ti minutter til Odense
- Stor og hyggelig baghave

Hvis du har hænderne godt skruet på eller kender nogen, der har, kommer du rigtig langt for pengene med denne villa. Huset er nemlig et vaskeægte hånd­vær­ker­til­bud, og med sin attraktive placering mellem Lunde og Søndersø ligger villaen rigtig fornuftigt i forhold til både Odense og Nordfyn.

Derfor er det en ejendom, hvor det overordnede perspektiv vægter højt. Du får på én gang en lav kva­drat­me­ter­pris, mens de rolige omgivelser desuden tilbyder nem adgang til samtlige fornødenheder. Køreturen til city tager ikke meget mere end ti minutter, og når du er hjemme, tager den landlige idyl over. Du finder nemlig boligen i en lille klynge af huse, som omkranses af marker til alle sider. Dét giver en dejlig udsigt fra huset, og du skal heller ikke forvente ret meget trafik på den lille landevej, der løber forbi.

Som ejendom betragtet er huset en traditionel villa fra 1920. Den pæne mu­rer­mester­stil har sat sit tydelige aftryk på byggeriet, som dermed præsenterer sig med halvvalmede tagflader og andre ka­rak­te­ri­sti­ske træk. Mod haven tilbyder det gamle baghus mange ekstra kvadratmeter, og bag dén finder du en praktisk carport på 24 m2.

Du vil formentlig foretage nogle renoveringer af facaden, men gem de fleste kræfter til selve boligen, som fortjener lidt kærlighed. Indretningen tager udgangspunkt i en planløsning, som er umiddelbart genkendelig og fordeler afdelingerne på tværs af de to etager. Stueplan byder på en dobbeltstue og et køkken med spiseplads, og de to kan nemt sammenlægges, hvis du ønsker en mere moderne rumfordeling. Førstesalen rummer til gengæld to værelser med adgang fra en møblérbar repos, og der er mulighed for at indrette flere værelser i baghuset. Her finder du også både bryggerset og boligens badeværelse.

Den tilhørende have følger sit helt eget tempo, og den er anlagt med et stort stykke køkkenhave, som hjælper selv­for­sy­ning­s­tan­ken godt på vej. Der er også anlagt en hyggelig bærhave, mens stauder, tulipaner og andre løgplanter er en lille påmindelse om, hvor skønt et udeliv der venter.

Kort sagt byder huset på et kæmpe potentiale. Kan du indfri det? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.492 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
20,9

Oplysninger

Sagsnr.
54503176
Boligareal
110 m²
Vægtet areal
110 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
641 m²
Antal etager
1
Byggeår
1920
Energimærke
G
Ejerudgifter pr. md.
1.359 kr.
Pris/m²
2.955 kr.
Pris
325.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-28,00 %
Liggetid
432 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
1.889 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
1.495 kr.
Læs mere om boliglån

Hjerterum og hjemmelige kroge

Bag hver dør gemmer sig ikke kun et hus, men et fristed for samhørighed, glæde og uendelige muligheder.

Martin Møller

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

mam@edc.dkEDC Otterup

EDC Otterup

Søndergade 19, 5450 Otterup

545@edc.dk64 82 12 00