Villa fra EDC

Havrekær 2

5474 Veflinge

895.000 kr.

5/3 rum, 156 m²
Aktuel i fjernvarmeplanen
Åbent hus med tilmelding 23. maj 10:00 - 17:00

Velholdt landsbyvilla med carport og lækker anvendelig have

Stueetage med mange muligheder
En stor vinkelstue byder på gode in­dret­nings­mu­lig­he­der og fri gulvplads til børn, husdyr, yoga eller lign. Der er parketgulv og udsigt til den flot beplantede forhave og den rolige villavej.

Køkkenet er rummeligt med fin skabsplads og bordplads og med mulighed for at åbne op til stuen.
Huset har to badeværelser med brus og toilet- begge med gulvvarme.
Ud mod haven er der en lys og hyggelig stue med dør ud til en stenbelagt terrasse og haven. Rummet er regulært og lyst med gode an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.
På bagsiden af huset er der bryggers med gulvvarme, indbyggede skabe og god bordplads med håndvask. Der er vaskemaskine og tørretumbler og bagdøren fører ud til en stor stenbelagt gårdsplads, som let gøres hyggelig med blom­ster­kruk­ker og havemøbler.

Huset er fra 1913 og er løbende blevet vedligeholdt og opdateret.
Der er flere indgange, hvis man ønsker at dele hus og have op i lejemål.

Lækker have med et væld af muligheder
I haven er der plads til badebassin, orangeri, shelter, havedam og trampolin, ligesom der er et hyggeligt lysthus og et lille bålsted, hvor børnene kan lave snobrød. Kan man lide at grille er der masser af hyggelige muligheder. Den store græsplæne giver mulighed for fodbold eller badminton, og det er ingen sag at finde sol og lys - eller skygge under træer eller bag buske.
En flot rødbøg pryder forhaven, og der mulighed for at anlægge fine blomsterbede.
Hele haven er indhegnet og perfekt til at holde hund. Det er også muligt at have høns eller kaniner eller anlægge en stor køkkenhave og være selvforsynende med friske grøntsager.

Hyggelig og praktisk 1. sal med flot udsigt
På 1. salen er der hyggelige børneværelser - eller måske et gæsteværelse, samt et stort lyst masterbedroom med udsigt over marker og skovlinje. Der er desuden en gang med masser af indbyggede skabe samt et godt pulterkammer med god hylde plads

Carport, værksted og udhuse
Flere udhuse giver let plads til havetraktor, plæneklipper, redskaber cykler eller små fodboldmål.
Der er et stort rummeligt værksted til at dyrke sin hobby eller håndværk, og hvor projekter på huset og i haven kan have udgangspunkt fra.
Carporten er fantastisk om vinteren så bil eller andre trans­port­mid­ler kan stå i læ og er lige til at gå til om morgenen uden at skulle skrabe sne og is bort. Indkørslen er støbt, så den kan holde til en lastvogn.

Idyllisk landsby med sammenhold og faciliteter
I Veflinge er der flere dagplejere, børnehave, skole, buslinje, butik, pakkeshop, apotekssalg, kirke, rideskole, sportshal og udendørs baner. Der er park, legeplads og shelter samt et mangfoldigt foreningsliv og Veflinge er omgivet af rig natur bestående af flotte skove og bølgende marker. Området byder på skove, godser og små landeveje og cykelstier, hvor man kan se området i roligt tempo. I skumringstiden kan uglen ofte høres og om sommeren ses store flokke af dådyr krydse markerne.

Omgivende byer og muligheder
Byen ligger kun 25 min kørsel fra Odense med biograf, storcenter og meget andet, og kun 15 min fra Bogense hvor der er strand, svømmehal og havn, byggemarked og en hyggelig indkøbsgade. Kun 10 min fra Veflinge er der ind­købs­mu­lig­hed, friluftsbad, dyreklinik og lægehus i nabobyen Morud. I Søndersø som også kun er 10 min kørsel væk finder man Netto, Lidl, SuperBrugsen, apotek, optiker og gymnasium.

Det sikre og kreative valg
Hvis man ønsker sig landidyl i et bymiljø er dette hus en rigtig god mulighed. Man sidder billigt og godt økonomisk, og har alt inde for rækkevidde.

Kontakt os. Så arrangerer vi en fremvisning.

Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
54703346
Boligareal
156 m²
Vægtet areal
165 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.254 m²
Antal etager
2
Byggeår
1913
Ombygget
1987
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
1.463 kr.
Pris/m²
5.424 kr.
Pris
895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-18,00 %
Liggetid
357 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
45.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.200 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.117 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Benjamin Østergaard Raun

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

bra@edc.dk30 29 33 35EDC Søndersø

EDC Søndersø

Odensevej 16, 5471 Søndersø

547@edc.dk64 89 11 02