Villa fra EDC

Enghavevej 4, Jordløse

5683 Haarby

550.000 kr.

5/4 rum, 154 m²

Hyggelig ejendom med masser af sjæl.

Spændende ejendom i 3 plan beliggende på lukket vænge i Jordløse. Fra ejendommen er der ca. 4 km til skole og indkøb i Haarby og 25 km. til Odense.

Ejendommen indeholder entre med trappe til 1. salen og plankegulv, stue med plankegulv, udgang til haven og listeloft, pænt køkken med klinkegulv, gulvvarme, kogeø og masser af skuffeplads, bryggers med bagindgang, betongulv og ekstra opgang til 1. salen, stort badeværelse med klinkegulv, bruseniche, vaskeplads og gulvvarme.

1. salen består af 5 værelser med trægulv og pudset lofter, det ene værelse er et gen­nem­gangs­væ­rel­se, samt en flot trappeopgang.

2. salen består af et stort loftrum, som kan indrettes til bolig eller opbevaring.

En super spændende bolig med masser af sjæl, gamle velholdte gulve og lofter.

Sammenbygget med beboelsen findes en gammel garage med eternittag. Dejlig have med blomster, små træer og buske, samt hyggelig terrasse mod syd.

En spændende ejendom som trænger til opdatering, men som har god plads i rolige omgivelser. Bør ses for korrekt bedømmelse.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Brian Rye

Indehaver, ejendomsmægler MDE

rye@edc.dk61 20 67 0461 20 67 04EDC Haarby/Broby