Ejendomsmægler Assens

EDC Assens

EDC Assens en af de lokale….

Hos EDC Assens ved vi, at køb og salg af ejendom er blandt livets største og vigtigste beslutninger – hver gang. Vi er derfor et erfarent team bestående af 4 ejendomsmæglere samt 2 trainees, som alle er klar til at føre dig trygt og sikkert igennem din bolighandel. Vi har alle indgående viden om lokalområdet samt stor erfaring indenfor salg af bl.a. villaer, fritidshuse samt mindre landejendomme.

Det er vigtigt for os at mødet med dig skal foregå i øjenhøjde, og vi påtager os gerne det store ansvar for, at du får en god oplevelse i forbindelse med din handel. - Med kvalitet og seriøsitet i vores arbejde, vil vi sørge for en tryghed for dig i bolighandlen hos EDC Assens.

Som kunde hos os bliver du også en del af landets største mæglerkæde EDC med ca 240 butikker landet over. Det giver dig markedets største platform på edc.dk med mere end 1 million besøgende hver uge - klart flere end vores nærmeste konkurrent. Hos EDC er vi selvstændige, det betyder at vi ikke er bankejet og bundet af at skulle sælge bankens produkter, som kunde hos os får du derfor en troværdig og uafhængig rådgivning, der tilgodeser dine interesser.

EDC har ligeledes et stort landsdækkende køberkartotek og en lang række unikke salgs-værktøjer som kommer både vores sælgere og købere til gavn.

Vi går 100% ind for det vi laver og det betyder meget for os, at du som kunde føler tryghed og har tillid til vores arbejde. Du er velkommen til at ringe til os på 6471 3150 - Vi er altid klar til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig på bedste vis.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Assens 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler