EDC Faaborg

Velkommen hos EDC Faaborg

EDC Faaborg blev etableret i 1990 og vi har et særdeles godt sammensat team af medarbejdere, hvoraf 4 er uddannede ejen­doms­mæg­le­re, med mange års erfaring & indgående kendskab til lokalområdet og som alle arbejder målrettet med netop dit salg.

Vi har stor erfaring indenfor salg af bl.a. villaer, ejer­lej­lig­he­der, sommerhuse, andelsboliger, erhverv, mindre landbrug m.m.

For os er det vigtigt, at mødet med kunden skal foregå i øjenhøjde. Vi lægger høj vægt på kvalitet og seriøsitet i vores arbejde og det vil give tryghed for vores sælgere og købere. Vores værdier er høj faglighed, initiativ og troværdighed.

EDC Faaborg er en aktiv del af Danmarks største og mest sælgende ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med omkring 240 butikker fordelt over hele landet. EDC har ligeledes et stort landsdækkende køberkartotek og en lang række unikke salgsværktøjer som kommer både vores sælgere og købere til gavn.

Firmaets ansvarlige indehavere er ejendomsmægler og valuar Claus Perregaard og ejendomsmægler Søren Andersen.

Vi står altid klar til at give en gratis og uforpligtende salgsvurdering ligesom vi gerne hjælper dig som boligkøber med at finde din kommende bolig.

Følg os på Facebook: www.facebook.com/EDCfaaborg

EDC Faaborg
Kanalvej 25600 Faaborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
17 78 09 05
Åbningstider
Mandag
09:00 : 17:00
Tirsdag
09:00 : 17:00
Onsdag
09:00 : 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 : 17:00
Lørdag
10:00 : 12:00
Søndag
10:00 : 12:00
Fremvisninger efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S