EDC Faaborg

Ejendomsmægler Faaborg

Hos din lokale ejendomsmægler i Faaborg, EDC Faaborg tror vi på ærlighed, kvalitet og pro­fes­sio­na­lis­me i alt, hvad vi gør. Vores dedikation til vores kunder betyder, at vi arbejder målrettet for at sikre, at dit salg eller køb går så gnidningsfrit som muligt. Vores team er her for at møde dig i øjenhøjde og tilbyde personlig, skræddersyet assistance.

Faaborg er kendt for sin unikke charme, smukke gamle bygninger og imødekommende lokalsamfund. Og hvis du overvejer at købe eller sælge bolig i dette smukke område, er det vigtigt med den rette ejendomsmægler ved din side.

“En lokal mægler forstår, hvad købere søger, og hvad sælgere ønsker at opnå”

Hvorfor vælge EDC Faaborg?

Erfarne ejen­doms­mæg­le­re:
Vores hold består af uddannede ejen­doms­mæg­le­re med mange års erfaring og kendskab til lokalområdet. Du får derfor professionel og upartisk rådgivning, der sikrer, at du træffer de rette beslutninger.

Stærk markedsindsigt og netværk i Faaborg:
Vi er en integreret del af Faaborg-samfundet og forstår det lokale marked. Derfor kan vi ofte matche købere og sælgere hurtigt.

Troværdighed og tryghed:
Vores værdier omfatter høj faglighed, initiativ og troværdighed, hvilket giver både sælgere og købere tryghed i deres beslutninger.

Omni-kanal markedsføring:
Med EDC Faaborg får din bolig maksimal eksponering både online og offline.

Kun­de­o­ri­en­te­ret service:
Fra det første møde til salget afsluttes, står EDC Faaborg ved din side og sørger for, at processen er så gnidningsløs som muligt.

Vi er din nøgle til det perfekte boligkøb- og salg
Hvad end du er lokal eller ny i byen, vil et samarbejde med en os, som din ejendomsmægler i Faaborg åbne døre til det perfekte boligkøb eller -salg.
Vi er stolte over at være en del af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, EDC, med et netværk af 240 butikker over hele landet. Dette giver os ikke kun et bredt lokalt kendskab, men også adgang til et omfattende landsdækkende køberkartotek samt unikke salgsværktøjer, der gavner vores kunder.

At købe eller sælge bolig er en stor beslutning. Og vi er her for at hjælpe dig, uanset om du ønsker en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din ejendom eller leder efter din drømmebolig i Faaborg. Med den rette ejendomsmægler i Faaborg ved din side kan du føle dig tryg gennem hele processen. Kontakt os idag, og lad os hjælpe dig godt videre.

EDC Faaborg
Kanalvej 25600 Faaborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
17 78 09 05
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
10:00 - 12:00
Søndag
10:00 - 12:00
Fremvisninger efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C