EDC Assens

Ejendomsmægler Assens

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Assens.

Hos EDC Assens ved vi, at køb og salg af ejendom er blandt livets største og vigtigste beslutninger – hver gang. Vi er derfor et erfarent team bestående af 4 ejen­doms­mæg­le­re, som alle er klar til at føre dig trygt og sikkert igennem din bolighandel. Vi har alle indgående viden om lokalområdet samt stor erfaring indenfor salg af bl.a. villaer, fritidshuse samt mindre landejendomme.

Det er vigtigt for os at mødet med dig skal foregå i øjenhøjde, og vi påtager os gerne det store ansvar for, at du får en god oplevelse i forbindelse med din handel. - Med kvalitet og seriøsitet i vores arbejde, vil vi sørge for en tryghed for dig i bolighandlen hos EDC Assens.

Som kunde hos os bliver du også en del af landets største mæglerkæde EDC med ca 240 butikker landet over. Det giver dig markedets største platform på edc.dk med mere end 1 million besøgende hver uge - klart flere end vores nærmeste konkurrent. Hos EDC er vi selvstændige, det betyder at vi ikke er bankejet og bundet af at skulle sælge bankens produkter, som kunde hos os får du derfor en troværdig og uafhængig rådgivning, der tilgodeser dine interesser.

EDC har ligeledes et stort landsdækkende køberkartotek og en lang række unikke salgs-værktøjer som kommer både vores sælgere og købere til gavn.

Vi går 100% ind for det vi laver og det betyder meget for os, at du som kunde føler tryghed og har tillid til vores arbejde. Du er velkommen til at ringe til os på 6471 3150 - Vi er altid klar til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig på bedste vis.

EDC Assens
Østergade 455610 Assens
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
35 87 23 96
Åbningstider
Mandag
09:30 - 16:00
Tirsdag
09:30 - 16:00
Onsdag
09:30 - 16:00
Torsdag
09:30 - 16:00
Fredag
09:30 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C