Villa fra EDC

Stationsvænget 17, Refsvindinge

5853 Ørbæk

1.625.000 kr.

5/3 rum, 165 m²

Meget rummelig ejendom på lukket vænge

Ejendommen er beliggende i lukket område, i landsbymiljø under 10 minutters kørsel fra Nyborg. Fra ejendommen er der gå afstand til velfungerende friskole og off. transport. Ejendommen er beliggende på meget fin størrelse grund, således at der både er hyggelig og ugenert have og god sydvendt terrasse.
Ejendommen som er yderst velindrettet, rummer bryggers, rummeligt køkken, med god plads til spiseafdeling og med adgang til den sydvendte terrass, godt stort badeværelse med både kar og brus, 2 værelser, rummeligt soveværelse, entré med klinker, god stor og meget lys vinkelstue og slutteligt gæstetoilet.
Kælderen er indrettet med toiletrum, værksted, integreret dobbelt garage, stort aktivitets/hobby rum, samt 2 disponible rum.
Her har vi med en ejendom at gøre, som er flot vedligeholdt og hvor man får mange m² for pengene.
Så hvis ovenstående hat vakt din interesse, så tøv ikke med at give mig et ring, så vi kan finde et tidspunkt for en besigtigelse


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ulrich Gammelholm

Filialchef, ejendomsmægler

uha@edc.dk20 15 05 0365 31 32 42EDC Poul Erik Bech