Villa fra EDC

Perlegade 75A

6400 Sønderborg

1.150.000 kr.

4/3 rum, 72 m²

Mindre villa midt i byen med egen have.

Her får man en helt sjælden mulighed for at erhverve sin helt egen villa midt i byen. Her får man 72 kvm. bolig med egen have. På trods af den centrale beliggenhed ligger huset tilbagetrukket fra gågaden og privat.

Her får man ikke en mere central beliggenhed, med den super centrale beliggenhed i gågaden i Sønderborg. Her har man alt hvad man skal bruge lige ude foran døren, og med alt i gåafstand. Alt lige fra indkøb med Føtex som en af de nærmeste naboer, cafélivet, restauranter og den skønne natur med bl.a. Mølledammen tæt på og få minutters gang ned til vandet og slottet.

Husets 72 kvm. fremstår veldisponeret og indeholder i stueplan: Entré, badeværelse, værelse, køkken med udgang til terrassen og i åben forbindelse med stue. På 1.salen finder man 2 værelser. Til huset hører der egen privat lukket have og terrasse. Derudover hører der et udhus på 6 kvm. til huset.

Boligen har indlagt fjernvarme og er se­pa­rat­klo­a­ke­ret.

Er drømmen egen villa midt i bylivet og med alt lige udenfor døren, så er det nu du skal slå til. Hvem ved hvornår sådan en mulighed kommer igen.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Emma Louise Beyer

Partner, ejendomsmægler, MDE

embe@edc.dk24 82 21 1858 58 76 27EDC Poul Erik Bech