Villa fra EDC

Solbakken 11

6430 Nordborg

1.365.000 kr.

4/3 rum, 167 m²

Flot villa på 167m2 beboelse, pæn kælder med højt til loft, garage m.m.

Flot villa på 167m2 beboelse, hvortil kommer pæn kælder med højt til loft, garage m.m.

Ejendommen er beliggende på en lukket villavej i gåafstand til bl.a. skole, indkøb, bus og en god badestrand ved Købingsmark.

Via overdækket pænt indgangsparti kommer man ind i en stor præsentabel og lys hall hvor der er glasparti ud mod terrasse og haven. Fra entre er der adgang til stort køkken/alrum med inventar fra Sønderborg køkken, der er i køkken/alrum god spiseplads og herfra udgang til overdækket altan. Fra køkken/alrum og entre er der adgang til stor regulær og møblerbar stue. Fra stuen er der udgang til stor terrasse hvor man ugenert kan sidde og nyde solen.

I forbindelse med hall er der adgang til lyst gæstetoilet med vask og skabselement. Fra hall endvidere adgang til fordelingsgang hvorfra der er adgang til lyst badeværelse med bruseniche og skabs­ar­ran­ge­ment, soveværelse med skabsvæg, samt 2 værelser begge med skabe.

I mellem hall og køkken er der bryggers med klinkebelagt gulv, skabe og vask i bord. Der er i bryggers døre ud til indkørsel, køkken, hall og nedgang til kælder.

Kælder hvor der er god loftshøjde er indrettet med badeværelse med bruser, mindre disponibelt rum til opbevaring, stort godt disponibelt rum med vindue- og dør ud til haven, yderligere et godt disponibelt rum med vindue og skab, samt anvendeligt fyrrum. Kælderen fremstår nymalet og med ny tæppebelægning.

Til ejendommen hører stor garage med plads til bil m.m.

Haven er velplejet og pæn anlagt. En meget spændende og velholdt ejendom, som bør ses.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Peter Støchel

Ejendomsmægler / Cand. jur.

pes@edc.dk26 83 60 5358 58 75 20EDC Poul Erik Bech, Guderup