Villa fra EDC

Byparken 23, Næsbjerg

6800 Varde

1.698.000 kr.

6/5 rum, 183 m²
Ny Pris

Rummelig familievilla med Byparken i baghaven

Her på Byparken 23 er det et skønt sted at vokse op som barn, og det er et mindst lige så dejligt sted for forældre at have hjemme. Her er nemlig tale om virkelig fine rammer for det gode familieliv - både indenfor og ude.

Som adressen indikerer, er der ikke langt til byparken. Den ligger faktisk lige på den anden side af haven, og via en havelåge kan du skyde genvej dertil. Hjemme på egen matrikel er den velafskærmede have et tilsvarende positivt bekendtskab, hvor blandt andet den ugenerede terrasse i husets læ-vinkel er værd at fremhæve.

Kigger vi nærmere på selve boligen, får du et generøst boligareal på hele 183 m2 i ét praktisk og børnevenligt plan. Hertil kommer yderligere carport- og garageplads på 28 m2 til parkering, opbevaring og hob­by­ak­ti­vi­te­ter.

Hjemmets planløsning består af et stort, lyst opholdsafsnit, hvor køkken, alrum og stue går ud i ét. I stuen er der brændeovn og direkte udgang til terrassen. De indre og ydre rammer hænger dermed rigtig godt sammen.

Fra den ene af to mellemgange er der forbindelse til et stort badeværelse med wellness-karakter. Der er ligeledes adgang til et stort bryggers samt til et værelse, der er etablere ved at inddrage den oprindelige hovedindgang.

Fra den anden mellemgang er der forbindelse til yderligere fem værelser! Det ene af disse værelser har egen adgang til et toilet, og fra et andet kan du slå en havedør op ud mod terrassen. Mellemgangen i dette afsnit har desuden så gavmild en størrelse, at den let kan anvendes til eksempelvis hjemmekontor eller som aktivitetsrum for familiens yngste.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jan Meldgaard

Ejendomsmægler/MDE

janm@edc.dk75 22 19 33EDC Varde