Villa fra EDC

Ringkøbingvej 265, Hindsig

6800 Varde

1.495.000 kr.

6/5 rum, 190 m²

Fri­tidsland­brug med 2 hektar jord hvor stuehuset er løbende renoveret :-)

Søger I et hjem, hvor der er god plads til såvel familieliv som hobbysysler? Så er denne ejendom tæt på Varde måske noget for jer. Her får I en velholdt bolig på 190 kvadratmeter, der blandt andet inkluderer fire værelser og to rummelige stuer. Den store grund byder på et dejligt havemiljø, og til ejendommen hører både en staldbygning og en lade.

Fra adressen er det blot ti minutters kørsel til Varde, og Horne ligger inden for cykelafstand. I Horne er der både pas­nings­mu­lig­he­der, skole og idræts­fa­ci­li­te­ter. Skolekørsel vil være med taxa og børnene hentes i gårdspadsen til og med 7 klassen, hvis man ønsker dette.

Ejendommen ligger på en grund, der tæller 19.083 kvadratmeter, så her er rigelig med plads til uden­dør­spro­jek­ter. Den tilhørende lade er på 70 kvadratmeter, mens stalden rummer 121 kvadratmeter.
Huset er opført i 1947 med rødstensfacade og halvvalmet tegltag. Boligarealet er fordelt på to etager, hvor 1. sal er fra 2007. Hjemmet fremstår i velholdt stand med pæne gulve og lyst inventar. To af de i alt fire værelser er placeret på første sal, der derudover er indrettet med en rummelig stue.
I stueplan finder I endnu et værelse og et soveværelse samt en opholdsstue. Stuen ligger i åben forbindelse med et lækkert spisekøkken, der har masser af skabs- og arbejdsplads. Etagen inkluderer endvidere et stort bryggers samt et badeværelse med muret bruseniche og spa.

De mange kvadratmeter udendørs er hovedsageligt anlagt med græs, med mulighed for dyrehold eller hvis ATW'en skal luftes. Her vil I også få glæde af en træterrasse, hvor I kan nyde ef­ter­mid­dags­so­len.

Kort fortalt får I her en rummelig ejendom på en stor grund nær Varde. Kontakt os for yderligere information og en fremvisning.

At handle bolig er en tryghedssag

Jeg har boet i området og været i mæglerfaget siden 1988, og jeg kender efterhånden hver en gade og sti i området. Jeg elsker mit job og glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg vægter ærlighed højt og det er mit mål, at alle kunder føler sig velkommen og har fået en god handel.

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

hsy@edc.dk75 22 19 33EDC Varde