Villa fra EDC

Allegade 6

6823 Ansager

995.000 kr.

2 rum, 128 m²

Totalrenoveret ejendom - Perfekt til udlejning

Leder du efter en totalrenoveret ud­lej­nings­e­jen­dom? Så har du nu muligheden på Allegade 6 i Ansager. Her får du bl.a. nyt tag fra 2021, nyt VVS på førstesal, Nyt el i hele huset og opdelt målere til el, vand og varme. Ejendommen består af to lejemål, som til sammen udgør en årlig leje på kr. 99.000.
Lejligheden i stueplan er indrettet med 2 stuer, nyt køkken, soveværelse, bad samt adgang til lille kælder. Lejligheden på 1. salen indeholder nyt køkken, stue, 1 stort værelse der tidligere har været delt i 2, lille badeværelse samt disp. rum i stueplan. Derudover har du adgang til en mindre altan. Der er separat have og egen redskabsrum til hver af lejlighederne.
Ansager er en aktiv landsby med mange frivillige ildsjæle, som har skabt et godt lokalsamfund. Ansager byder på et godt forenings- og kulturliv, hvor man bl.a. har den landskendte Mariehaven, Gode ind­købs­mu­lig­he­der, god skole fra 0. til 9. klasse, børnehave og dagplejere. Både byen og områdets smukke og grønne områder byder på landsbyidyl med gangsti langs Ansager Å, rundt om Kvie Sø og den flotte Ansager Park. Ansager Å løber smukt igennem Ansager By.
Vi glæder os til at vise dig ejendommen frem.

At gøre sig umage er nøglen

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Vi sætter en ære at hjælpe dig.

Louise Nielsen

Ejendomsmægler, Tryghedsmærket For Kø­ber­rå­d­giv­ning,MDE

louise@edc.dk40 29 44 4675 24 66 22EDC Ølgod Ejendomskontor