Villa fra EDC

Vejrmosegårds Allé 92, Snoghøj

7000 Fredericia

4.250.000 kr.

7/5 rum, 202 m²
49 visninger de seneste 24 timer

Udsigtsvilla i eftertragtet villakvarter i Snoghøj

Velkommen til denne charmerende villa beliggende på en blind, børnevenlig vej på Vejrmosegårds Allé i Erritsø. Denne præsentable kvalitetsvilla er ideelt placeret i det eftertragtede kvarter Snoghøj med en imponerende udsigt over Lillebælt. Villaen er tegnet af en anerkendt Fredericia-arkitekt og opført i 1969. Sjældent finder man en villa med så eksklusive og originale bevarede detaljer, der tilføjer karakter til hjemmet. Denne bolig er helt unik perle, for dem der værdsætter de helt originale gennemførte og flotte løsninger. Her er virkelig tale om eksklusive førsteklasses løsninger, fra de smukke messinghåndtag, til de speciallavede løsninger håndlavet i træ og indbyggede skabe i alle rum. Villaen på hele 234 m² bolig + anvendelig underetage på 64 m² samt 58 m² udhus står ind­flyt­nings­klar.

Med denne villa har du både udsigt til Lillebælt, en smuk have, kort gåafstand til vandet hvor der er mulighed for kajak, paddleboard, vinterbadning mm.
Denne unikke villa byder på en indbydende og rummelig indretning, perfekt til børnefamilien eller et pladskrævende par. Ved indgangen mødes du af et smukt vindfang og en hall med garderobe samt gæstetoilet. Køkkenet er veludstyret med en original skabsvæg og åbner op mod spisestuen, hvorfra der er direkte adgang til haven og den vestvendte terrasse med en betagende udsigt over vandet.
Villaen har tre store værelser i stueetagen og et badeværelse med et indmuret badekar. På første sal finder du en repos/hyggekrog, hvor du kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt. Der er også en rummelig opholdsstue med loft til kip, en muret pejs og udgang til en svalegang med panoramaudsigt over Lillebælt. Det rummelige master bedroom på denne etage tilbyder ikke kun komfortabel indkvartering, men kan også bruges som et stort arbejdsværelse, der er godkendt til erhverv. På nederste etage, der er delvist fri af terræn, finder du en forældre-/te­e­na­ge­af­de­ling med soveværelse og direkte adgang til haven, samt et badeværelse og en hyggelig stue til afslapning eller sociale sammenkomster.
Udenfor er den store have og terrasse det perfekte sted at nyde udendørslivet med familie og venner. Udsigten over Lillebælt giver en fantastisk baggrund for udendørs aktiviteter, og det generøse udendørsareal byder på masser af plads til leg og afslapning.
Denne villa er udstyret med alle de faciliteter, du har brug for til en moderne livsstil, herunder et viktualierum, vaskerum, vinrum, værksted og carport med udhus. Det originale køkken med sømløse låger og døre fremstår i perfekt stand og tilføjer karakter til hjemmets unikke æstetik og atmosfære.
Tag kontakt i dag for at arrangere en fremvisning af denne enestående villa. Oplev selv den skønne atmosfære og den betagende udsigt, denne ejendom har at byde på.
LEVERUM
Velkommen indenfor i denne villa hvor man bydes velkommen i det rummelige vindfang samt i hallen med indbygget garderobe. Allerede her får man en skønt indblik i de flotte originale detaljer og arkitektoniske genistreger.
Villaen byder på en indbydende stue med loft til kip, muret pejs og adgang til svalegang med panoramaudsigt over Lillebælt. Dette rum danner hjertet af hjemmet og er perfekt til både afslapning og underholdning. Ligeledes er køkken og spisekøkken et naturligt samlingspunkt for familie og venner. Skulle man have brug for mere plads er der ligeledes en stue på nederste plan.
KØKKEN
Det veludstyrede køkken har den smukkeste helt særlige funktion at man med den originale skabsvæg mod spisestuen, helt sømløst kan lukke af til køkkenet mens måltidet nydes, flotte skydelåger giver adgang til glas og tallerkener mens en bordplade fungerer som bar, der kan nås fra både køkken og spisestuesiden, hvorfra der er direkte udgang til haven og terrassen med en betagende udsigt. Køkkenet er indrettet med flotte, originale detaljer og moderne be­kvem­me­lig­he­der, der gør madlavning til en fornøjelse.
For­æl­dresove­væ­rel­se
Det rummelige for­æl­dresove­væ­rel­se på første sal er en oase af ro og komfort. Med en betagende udsigt mod Galsklint og helt til og Løverodde mod vest, tilbyder dette værelse en unik atmosfære. Det lyse interiør med de mørke synlige bjælker skaber en indbydende stemning. Det er også muligt at indrette sig i for­æl­dresove­væ­rel­se på stueetagen ved siden af bør­ne­væ­rel­ser­ne om man ønsker det.
Værelser
Villaen har i alt 6 store værelser, hver med deres unikke udsigt og atmosfære. De lyse og luftige rum giver gode muligheder for familie- eller gæstebolig. Originalt design og masser af skabsplads giver ekstra komfort til alle.
Uderum
Den store have og terrasse udgør det perfekte uderum til afslapning og sociale sammenkomster. Udsigten over Lillebælt giver en fantastisk baggrund for udendørs aktiviteter, og det generøse areal tilbyder plads til både leg og afslapning.
Faciliteter
Denne villa er udstyret med alle de faciliteter, du har brug for til en moderne livsstil. Ud over de rummelige værelser og fælles opholdsområder tilbyder villaen et viktualierum, vaskerum, værksted og carport med udhus. Det originale køkken med sømløse låger og døre fremstår i perfekt stand og tilføjer karakter til hjemmet.

Fakta om Fredericia (52.485 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.555 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.823 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
71700553
Boligareal
202 m²
Kælder
106 m²
Vægtet areal
234 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
1.533 m²
Antal etager
2
Byggeår
1969
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
4.319 kr.
Pris/m²
18.162 kr.
Pris
4.250.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
39 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
215.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
24.303 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.376 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20