Villa fra EDC

Bredal Skovvej 18

7120 Vejle Øst

4.395.000 kr.

8/5 rum, 266 m²
60 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 30. apr. 13:00 - 17:00

Idyllisk landsted med sjæl

Dette charmerende landsted er beliggende på Bredal Skovvej 18 og er omgivet af sin egen lille skov og en idyllisk sø. Ejendommen byder på en indbydende atmosfære med sin bin­dings­værks­kon­struk­tion og stråtag. Det skaber et hyggeligt gårdmiljø, hvor stuehuset og den charmerende gårdbutik udgør hjertet af ejendommen.
I stuehuset finder du på stueplan en rummelig stue og spisestue, der adskilles af en dobbelt åben pejs. Her er højt til loftet i stuen, hvilket giver albuerum og hygge. Der er desuden et dejligt stort køkken/alrum, der indbyder til fælles madlavning og hyggelige måltider.
Du får samtidig i boligen en separat børneafdeling, der består af to store værelser og et eget badeværelse. Denne afdeling bruges i øjeblikket til bed and breakfast, hvilket giver en årlig ekstra indtægt på cirka 200.000 kr.
Boligen byder endvidere på et ekstra badeværelse med walk-in løsning, for ekstra bekvemmelighed.
På første sal finder du et soveværelse med udgang til en privat altan, der giver dig mulighed for at nyde udsigten over ejendommen. Der er desuden et gen­nem­gangs­væ­rel­se samt et stort værelse, der også har udgang til egen altan.
I forlængelse af boligen er der et vaskerum, et viktualierum og et værksted samt en stor garage/værksted med højt til loftet. Her er der masser af plads til opbevaring og eventuelle hobbyprojekter.
Længen, der bidrager til det lukkede og hyggelige gårdmiljø, rummer i øjeblikket en gårdbutik med køk­ken­fa­ci­li­te­ter. Der er stadig en del af de gamle båse i staldbygningen, der tilføjer charme og historie til ejendommen.
Dette landsted oser af hygge og sjæl og minder om stilen fra de klassiske Morten Korch-film. Med sin naturskønne beliggenhed, eget skovområde og sø, er dette en unik ejendom, der giver mulighed for at leve en idyllisk livsstil i landlige omgivelser, hvor du kan sætte dit eget præg.
Nærområdet omkring ejendommen, byder på en charmerende og idyllisk beliggenhed med adgang til forskellige faciliteter og be­kvem­me­lig­he­der. Her finder du et attraktivt nærmiljø med gode muligheder for både familier og naturelskere.
Når det kommer til uddannelse, er der flere skoler i nærheden, der sikrer en god un­der­vis­nings­mu­lig­hed for børnene. Der er både folkeskoler og privatskoler at vælge imellem, så du kan finde den bedste match for dine børns behov.
Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i nærområdet, herunder Bredballe centret med 2 supermarkeder, lokale butikker. Herudover er der Bilka inden for en kort køreafstand, hvilket gør det nemt at handle dagligvarer og andre fornødenheder. Vejle Centrum har du alene indenfor 5,5 km med en skønt gågade miljø.
Når det kommer til rekreative aktiviteter, er der rig mulighed for at udforske den om­kring­lig­gen­de natur. Med ejendommens egen lille skov og sø er der masser af muligheder for at nyde naturen gennem gåture, picnics eller endda fiskeri, hvis søen tillader det, eller tage en tur ned til fjorden.
Trans­port­mæs­sigt er området også godt forbundet. Der er gode vej­for­bin­del­ser, der giver nem adgang til om­kring­lig­gen­de byer og den jyske motorvej. Derudover er der mulighed for offentlig transport, såsom busser eller togstationer, der forbinder dig til andre dele af området.
Et sted som skal opleves!

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71407313
Boligareal
266 m²
Vægtet areal
259 m²
Rum/værelser
8/5
Grundareal
18.976 m²
Antal etager
1
Byggeår
1828
Ombygget
1965
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
4.884 kr.
Pris/m²
16.969 kr.
Pris
4.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
40 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
220.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.063 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.382 kr.
Læs mere om boliglån

Når boligen sælges, sælges en del af livet

Det handler derfor ikke bare om mursten, men boligdrømmen der skal sælges, vi gør os derfor umage hver dag, for at hjælpe sælger og køber godt videre

Brian Bjerring Andersen

Indehaver - Ejendomsmægler, MDE

ba@edc.dk61 20 05 55EDC Domus

EDC Domus

Horsensvej 2A, 7100 Vejle

714@edc.dk75 82 25 22