Villa fra EDC

Stentofterne 311

7600 Struer

1.695.000 kr.

4/3 rum, 158 m²

Villa beliggende i børnevenligt kvarter

Nu har I mulighed for at erhverve denne fantastiske 1 plans villa. Villaen har en velindrettede planløsning som rummer i alt 158 m², fordelt over 3 værelser, 2 badeværelser med brus, stor stue i forbindelse med skøn udestue, køkken og bryggers.

Denne villa er perfekt til børnefamilien, der vil i et hus med kvalitet og som områdemæssigt er perfekt!
Den vestlige del af byen er især god for bør­ne­fa­mi­li­er­ne, idet de her, er i forbindelse med de fleste fri­tidsak­ti­vi­te­ter, skole og dag­in­sti­tu­tio­ner, uden at skulle krydse befærdede veje.

Alle rum fremstår lyse og venlige, og husets have og udenomsplads er flot anlagt med bede, plæne og terrasser. Her er foruden en god carport tilhørende stort værksted.

Hjemmet er indrettet med en dejlig stue i forbindelse med en skøn udestue, hvorfra der er en fantastisk udsigt til haven og over landskabet mod syd. Stuen har et fint mahogni trægulv og her er et dejligt lysindfald. Køkken med plads til spisekrog og med adgang til 2 gode værelser tilknyttet det ene af hjemmets 2 badeværelser. Det største værelse har tidligere været delt i 2 værelser og kan nemt genetableres, hvis der er behov for et ekstra værelse. For­æl­dresove­væ­rel­se med eget badeværelse. Udover alt dette er her desuden et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine.

Stentofterne 311 er en velindrettet villa, beliggende i et børnevenligt kvarter. Tag med os på fremvisning og se hjemmets muligheder og den gode beliggenhed. Ring allerede i dag på tlf. 97 85 19 00, så aftaler vi en tid som passer dig.

Når en dør lukkes åbnes der en ny.....

Oprindeligt et citat fra Alexander Graham Bell, manden som opfandt telefonen. Citatet fortsatte dog således: ”…men vi har ofte så travlt med at ærgre os over den lukkede dør, at vi end ikke ænser den åbne." Hvor er det dog rigtigt - heldigvis har livet lært mig, at have fokus på den åbne dør.

Gitte Lund Ellebæk

Indehaver, ejendomsmægler

gitte.705@edc.dk40 45 19 4397 85 19 00EDC Ejen­doms­grup­pen