Villa fra EDC

Grummesgårdparken 41, Nr. Nissum

7620 Lemvig

1.250.000 kr.

5/4 rum, 145 m²

Velholdt og velindrettet etplansvilla med solceller

Der hersker ikke tvivl om målgruppen til denne indbydende etplansvilla i Nr. Nissum. For med hele fire værelser og to badeværelser fordelt på to afdelinger får børnefamilien gode betingelser for at finde sig til rette i de lyse rammer. Glæd jer også til en flot opvokset have og en rolig beliggenhed på en lukket vej – alt sammen blot 700 meter fra skolen.

Vi kan dermed godt garantere, at beliggenheden ligesom selve boligen imødekommer børnefamiliens behov til fulde. Nr. Nissum er et livligt lokalområde, som nok er mest kendt for at huse læ­rer­se­mi­na­ri­et. En højskole og flere efterskoler tilføjer lidt ekstra liv til lokalområdet, og byens meritter tæller også en købmandsbutik og et pizzeria foruden gode idræts­fa­ci­li­te­ter. I bil tager det i øvrigt kun 10 minutter at køre til Lemvig og 15 minutter at nå til Struer.

Villaen er fra 1977, og indretningen byder på pæne, originale detaljer, som efterhånden er vendt tilbage i det in­dret­nings­mæs­si­ge modebillede. Da planløsningen samtidig fra begyndelsen har været fremsynet, er der derfor ikke brug for, at I gør meget andet end at give væggene et frisk lag maling inden indflytning. Villaen opvarmes med fjernvarme og kan endda bryste sig af et pænt energimærke takket være de diskrete solceller.

De 145 m² bolig suppleres af en dejlig udestue på 25 m², og pladsen er udnyttet til perfektion. Den oplagte for­æl­dre­af­de­ling ligger sammen med boligens entré i husets ene ende, mens bør­ne­af­de­lin­gens tre værelser samles ved bryggerset, der ligeledes fungerer som indgangsparti.

I får en lys opholdsstue, men i sidste ende er det sandsynligvis det store køkken-alrum, som løber med fa­vo­rit­vær­dig­he­den som familiens samlingspunkt. Her er brændeovn for hyggens skyld, og ud over et godt lysindfald er det også via alrummet, at I har forbindelse til udestuen.

Både opholdsrummene og udestuen har glæde af en dejlig udsigt til haven, som virkelig er en fornøjelse at gå på opdagelse i. Køkkenhave og drivhus er klar til, at I kan kaste jer ud i selvforsynende projekter, og I bliver selvfølgelig heller ikke snydt for en gavmild mængde ugenerede terrasser, så I altid kan finde sol og læ. Afrundingsvis får I en carport med et redskabsskur tilknyttet.

Kontakt os hos EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 – så uddyber vi ved en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 5596 63 40 00EDC Lemvig