Villa fra EDC

Søbakken 19

7620 Lemvig

995.000 kr.

5/4 rum, 132 m²

KOM MED ET BUD - SÆLGER ER KLAR PÅ EN HANDEL!!! Veludnyttet etplansvilla med kig til dalen – fire værelser

Med adresse på Søbakken kan I godt begynde at glæde jer. Ikke alene får I en velindrettet etplansvilla, som vil egne sig godt både til den lille familie og til seniorer. Beliggenheden på toppen af Lemvig Øst kan nemlig også tage sin andel af boligens appel. Det kuperede terræn ved Lemvig Sø udgør et flot bagtæppe for kvarteret, og villaen nyder dermed en fin udsigt – blandt andet med kig til dalen fra den vestvendte terrasse.

Det er også takket være det bakkede landskab, at villaen ligger højt og tilbagetrukket fra den lukkede villavej. Carporten er dog placeret på vejniveau, mens den nemme have fordeler sig nogenlunde ligeligt over en pæn forhave og en ugeneret baghave. En lille trappe leder jer op til den hævede terrasse, hvor I finder ind­gangs­par­ti­er­ne, og her kan I vælge mellem bryggerset eller entréen.

Med 132 m² er villaen et overskueligt projekt, hvis I ønsker at sætte jeres eget præg på indretning og inventar, inden I flytter ind. Både køkkenet og badeværelset er dog opdateret i lyse materialer, så selvom det efterhånden ikke længere er nyt, fremstår boligen lys og velholdt i sin helhed. Indretningen byder på hele fire værelser, hvoraf det ene udgør et gen­nem­gangs­væ­rel­se, og opholdsrummene består af et stort spisekøkken og en lys vinkelstue. Der er gode muligheder for at åbne op mellem afdelingerne og skabe et decideret køkken-alrum, og dermed kan flere afdelinger også få glæde af det fine kig til dalen.

Villaen ligger rigtig godt i Lemvig Øst med kort afstand til bymidten, og det samme gælder for de lokale pas­nings­mu­lig­he­der samt Lemtorpskolen. Nærområdet har flere legepladser, mens turen omkring søen hører til de mest populære, hvis I trænger til en rask gåtur.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Boligen må desuden benyttes som fritidshus. Kontakt os på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105356
Boligareal
132 m²
Vægtet areal
136 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
565 m²
Antal etager
1
Byggeår
1970
Ombygget
1979
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.858 kr.
Pris/m²
7.316 kr.
Pris
995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-17,00 %
Liggetid
288 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
50.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.081 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.757 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00