Villa fra EDC

Strandvejen 175, Vejlby

7673 Harboøre

895.000 kr.

4/3 rum, 130 m²
Nyhed

Charmerende og præsentabel ejendom med stor have

I naturskønne omgivelser i Vejlby finder I denne skønne ejendom, som ud over en charmerende og præsentabel bolig også har en dejlig, stor have. Dermed får I rig mulighed for at skabe jer et hyggeligt fristed tæt på Vesterhavet, eller I kan bruge den flotte villa som helårsbolig, hvis I drømmer om en dagligdag i det smukke, vestjyske landskab.

Vejlby er en lille by, som ligger helt perfekt, hvis I søger ro og natur. Området er rigt på vandrestier, og I kan både nyde den smukke natur omkring Veserne og de lange, skønne strande, som er en af Vestkystens største attraktioner. Fra adressen er der omkring en kilometer til vandkanten, og dermed er det oplagt at tage en tur til stranden, når dagens opgaver er klaret.

Ejendommen er oprindeligt fra 1900, og der er løbende foretaget opdateringer, så I kan se frem til at flytte ind i en velholdt bolig. Taget er blandt andet skiftet, og med en moderne luft-til-vand-varmepumpe er mange af de store poster klaret. Den charmerende, ældre stil er bevaret med murede gesimser og sprossevinduer, og de hvidpudsede facader gør ejendommen meget præsentabel.

Boligen er indrettet i to etager, og de 130 m² fordeler sig med to værelser i stueplan, mens førstesalen byder på et enkelt, rummeligt værelse. Fra værelset er der udgang til en hyggelig tagterrasse, som er indrettet på taget af carporten. Der er ligeledes taget hånd om opdateringerne i stueplan, hvor køkkenet er renoveret i 2012. Rummet er udført med pænt klinkegulv samt sorte bordplader og hvidt skabsinventar med fine fyldningslåger. Derudover får I en skøn stue med god plads til både spisebord og et stort sofaområde. I får desuden et bryggers med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter, mens badeværelset ligeledes ligger i stueplan.

Den store grund på 2.795 m² giver jer mange muligheder. Haven er anlagt med plæne og store fliseterrasser, og I får et udhus på 22 m², der er udmærket som værksted. Derudover får I en carport på 39 m² og en ekstra carport på 20 m².

Vejlby er et rigtig skønt og populært som­mer­hu­s­om­rå­de, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året.

Aktiviteterne omfatter blandt andet ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er desuden kort afstand til rigtig gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Området ligger et lille kvarters kørsel fra Lemvig og Thyborøn, som begge er havnebyer ud til Limfjorden. Her summer det af liv, især om sommeren, med hyggeligt havnemiljø, flere dag­lig­va­re­bu­tik­ker og masser af detailhandel. Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Kontakt EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00 for at høre mere ved en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105691
Boligareal
130 m²
Vægtet areal
141 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
2.795 m²
Antal etager
2
Byggeår
1900
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.240 kr.
Pris/m²
6.348 kr.
Pris
895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
17 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
45.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.173 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.107 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 86EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00